10 Μαρ 2018

Παίκτη της Γιούβε ψήνει να πάρει στην Παρί ο Ντάνι Αλβες

Η Tuttosport αποκαλεί σήμερα «ζημιάρη» τον Ντάνι Αλβες στο πρωτοσέλιδο της και έχει λόγο.

Η εφημερίδα παίζει έξυπνα με την λέξη «danni», δηλαδή «ζημιές», για να περιγράψει τον Βραζιλιάνο Ντάνι, ο οποίος για κάποιο λόγο έχει καταφέρει να γίνεται μόνο αρνητικός πρωταγωνιστής από το καλοκαίρι κι έπειτα. Οπως τώρα με την υπόθεση Ντιμπάλα.

Είναι γνωστό πως οι δυο τους τα πήγαιναν πολύ καλά την περσινή σεζόν, ενώ είχαν κάνει και ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη για ένα διήμερο κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες για πιθανό μεταγραφικό σκοπό. Τελικά ο Αλβες πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με όσα γράφει η Tuttosport θέλει να πάρει εκεί και τον Ντιμπάλα.


Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος προσπαθεί να ψήσει τον Πάουλο για μετακόμιση στους Παριζιάνους και αυτό το συνδέει και με το ταξίδι του αδερφού του στη γαλλική πρωτεύουσα, το οποίο είχε προκαλέσει εκνευρισμό πριν λίγους μήνες.

Οπως σημειώνει και η Tuttosport, πάντως, ο Ντιμπάλα «ζεσταίνεται» ξανά στο Τορίνο μετά τα τελευταία γκολ και την στήριξη των συμπαικτών του, ενώ το γεγονός ότι και φέτος η Γιουβέντους, ό,τι κι αν γίνει από εδώ και πέρα, έχει προχωρήσει περισσότερο από την Παρί στο Champions League, κάνει σαφή κάποια πράγματα και σε όποιον δεν θέλει να καταλάβει...

1 σχόλιο:

  1. Θα έρθει κι αυτός εκεί γιατί θέλει να πάρει το τσάμπιονς λιγκ όπως εσύ και ο Νειμάρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή