22 Μαρ 2018

Τα δύο ονόματα που αναφέρει η Corriere dello Sport σε περίπτωση που ο Αλέγκρι φύγει στο τέλος της σεζόν

Το φινάλε της φετινής σεζόν θα κρίνει τη σχέση Γιουβέντους-Αλέγκρι, με την Corriere dello Sport να αναφέρει ονόματα σήμερα.

Ο Μαξ έχει συμβόλαιο ως το 2020 και σε αντίθεση με ό,τι γινόταν πέρυσι τέτοια εποχή, φέτος τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα σε αυτό το θέμα. Ο ίδιος λέει ότι είναι μια χαρά στη Γιούβε και δεν έχει λόγο να φύγει, ο Μπέπε Μαρότα λέει ότι είναι μια χαρά με τον Αλέγκρι και δεν έχουν λόγο να αλλάξουν προπονητή και η ζωή συνεχίζεται...

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, πάντως, όλα θα κριθούν από τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρώσει τη σεζόν η Γιουβέντους. Και αυτό, συμπληρώνει η εφημερίδα, δεν αφορά μόνο το πώς θα το κρίνουν οι διοικούντες και τι απόφαση θα πάρουν, αλλά και πώς θα το δει και τι απόφαση θα πάρει ο Αλέγκρι.


Αν, για παράδειγμα, πετύχει όλους τους στόχους, κατά πάσα πιθανότητα θα θεωρήσει ότι ο κύκλος του έκλεισε, με την εφημερίδα να υπενθυμίζει ότι ενδιαφέρον για αυτόν έχουν δείξει, έστω ανεπίσημο προς το παρόν, οι Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ό,τι αφορά τους πιθανούς αντικαταστάτες του, η Corriere dello Sport αναφέρει δύο ονόματα. Το ένα είναι του Σιμόνε Ιντσάγκι και το άλλο του Ζινεντίν Ζιντάν.

1 σχόλιο: