12 Μαρ 2018

Αυστηρή ανακοίνωση του μεγαλύτερου συνδέσμου της Γιούβε: Μη χρησιμοποιείτε το όνομά μας για τις δουλειές σας

Ανακοίνωση κατά όσων εκμεταλλεύονται το όνομα των Drughi με σκοπό την εξασφάλιση εισιτηρίων αλλά και οποιοδήποτε άλλο όφελος, εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος των οπαδών της Γιουβέντους.

Μέσα από το κείμενό τους, ξεκαθαρίζουν πως η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω του κλαμπ τους και των επαφών που έχουν χτίσει εδώ και τόσα χρόνια και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παίζει με το όνομά τους.

Μην ξεχνάμε πως αυτή τη χρονιά υπήρχε ένα οπαδικό χτύπημα κατά συνδέσμου του Μιλάνου και γενικά τα πράγματα είναι αρκετά… περίεργα μεταξύ οργανωμένων και διοίκησης.

Η επίσημη ανακοίνωση των Drughi αναφέρει αναλυτικά:


«Λόγω επαναλαμβανόμενων δυσάρεστων περιστατικών στα οποία εμπλέκεται και το όνομα των Drughi, επαναλαμβάνουμε ξανά ότι δεν είμαστε γραφείο εισιτηρίων και επομένως δεν έχουμε καμία σχέση με ό,τι αφορά αγορές και πωλήσεις εισιτηρίων.

Είμαστε ένα γκρουπ και ο μοναδικός στόχος μας είναι να οργανώνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις εκδρομές, προσφέροντας στα μέλη μας και στους φίλους μας υποστήριξη σε απόλυτο βαθμό.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν, επομένως, να χρησιμοποιεί το όνομα μας για να κάνει τις δουλειές του και καλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε εκδρομές μαζί μας να επικοινωνήσουν μόνο στους αριθμούς τηλεφώνων και τα email που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου