23 Μαρ 2018

Corriere della Sera: Αυτό είπε ο Ντιμπάλα και είναι με το… 1,5 πόδι εκτός Μουντιάλ

Η Corriere della Sera γράφει για την φράση που γύρισε μπούμερανγκ στον Ντιμπάλα, σε ό,τι αφορά στην εθνική ομάδα του... Μέσι.

Οσα είπε χθες ο Χόρχε Σαμπαόλι για τον Ντιμπάλα, όπως και για τον Μάουρο Ικάρντι της Ιντερ, έχουν προκαλέσει αίσθηση, αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άσος της Γιουβέντους θα είναι ουσιαστικά με το... 1,5 πόδι εκτός Μουντιάλ, λίγους μήνες πριν την έναρξη του.

Με αυτό το θέμα ασχολείται σήμερα και η πολιτική Corriere della Sera, η οποία θυμήθηκε μια φράση του Ντιμπάλα. Ηταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Βαρκελώνη, την παραμονή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όταν ο Πάουλο ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι και για το αν θέλει να γίνουν συμπαίκτες, για να απαντήσει: «Το να παίξω με τον Μέσι είναι περίπλοκο γιατί κινούμαστε στον ίδιο χώρο. Θα πρέπει να προσαρμοστώ».


Αυτά τα λόγια, γράφει η Corriere della Sera, γύρισαν μπούμερανγκ τελικά στον Ντιμπάλα, αφού κουμάντο στην εθνική Αργεντινής, όπως σημειώνει και η εφημερίδα, κάνει ο Μέσι. Κι από την στιγμή που κάνει ο Μέσι, ο Πάουλο που παίζει στην ίδια θέση, δεν έχει θέση στο Μουντιάλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου