11 Μαρ 2018

Αλλο είχε ζητήσει στο πέναλτι ο Αλέγκρι ενώ απάντησε ποιον δε θέλει σίγουρα στην κλήρωση του Champions League

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι είχε πει στον Ντιμπάλα να εκτελέσει το πέναλτι αλλά κάλυψε τον Ιγκουαΐν, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια ομάδα δεν θέλει στους «8» του Champions League.

Η Γιουβέντους νίκησε την Ουντινέζε αλλά έχασε ακόμη ένα πέναλτι, με τον Ιγκουαΐν ξανά, χωρίς όμως αυτό να στοιχίσει τούτη τη φορά. Οπως και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι χάθηκε ακόμη ένα πέναλτι, με τον Αλέγκρι να αναφέρεται σε αυτό το θέμα και να παραδέχεται ότι θα έπρεπε να είναι άλλος ο εκτελεστής.

«Είπα στον Ντιμπάλα να το εκτελέσει αλλά “ok”, το εκτέλεσε ο Ιγκουαΐν. Τώρα έχουν χάσει από δύο και οι δύο, άρα δεν θα αστοχήσουν σε άλλο. Προφανώς δεν είναι ωραίο να χάνεις πέναλτι αλλά μπορεί να συμβεί, ο Γκονσάλο ανέλαβε την ευθύνη να το εκτελέσει και τις ευθύνες είναι σωστό να τις αναλαμβάνουν πάντα οι μεγάλοι παίκτες», ήταν η διπλωματική απάντηση του Μαξ.


Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα ήθελε στους «8» για αντίπαλο του Champions League την Ρεάλ. «Οχι. Νομίζω πως είναι το πρώτο φαβορί αυτή την στιγμή για την κατάκτηση του τροπαίου, παίζουν σοβαρά, η Ρεάλ είναι μοναδική στο πώς αντιμετωπίζει το Champions League», ήταν η απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου