4 Μαρ 2018

Στη ζωή επιλέγεις με ποια πλευρά θέλεις να είσαι κι αυτό σε χαρακτηρίζει μέχρι να την κάνεις…

Πόσο τραγικό είναι να φεύγει ένας νέος άνθρωπος, μόλις στα 31 του; Η απώλειά του μεγάλη για την οικογένειά του καθώς σε αυτούς θα λείψει, αυτοί θα τον θυμούνται κάθε μέρα.

Αρθρογραφία | Ποδόσφαιρο

Ο Ντάβιντε Αστόρι έφυγε ως αρχηγός της Φιορεντίνα. Της ομάδας που οι οργανωμένοι της οπαδοί σέβονται λιγότερο από κάθε άλλον τους νεκρούς του Χέιζελ. «Ελπίζω να καταλάβουν, έστω και για λίγο, τι αλητεία κάνουν όταν βρίζουν τους 39 της Γιούβε, όταν βρίζουν νεκρούς», μου είπε ένας φίλος της ομάδας, σε σχετική συζήτηση, λίγες ώρες μετά.

Ο χαμός του Αστόρι δεν έχει να διδάξει σε κανέναν κάτι. Τίποτα απολύτως. Τον νεκρό οφείλεις να τον σεβαστείς πριν πάθεις κάτι αντίστοιχο. Βασικά, οφείλεις να τον σεβαστείς. Τελεία και παύλα.


Πιστεύει κάποιος πως οι άρρωστοι τύποι στο πέταλο της Φιορεντίνα θα το σκεφτούν περισσότερο του χρόνου επειδή μια αποφράδα Κυριακή έχασαν τον αρχηγό της ομάδας τους; Μην γελιόμαστε…

Ενας νέος αθλητής έφυγε και άφησε πίσω του τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του. Η αλητεία των συγκεκριμένων τιφόζι των βιόλα θα παραμείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου γιατί στη ζωή επιλέγεις με ποια πλευρά θέλεις να είσαι και πού θέλεις να πας. Και αυτό σε χαρακτηρίζει και σε ακολουθεί.

Μέχρι να την κάνεις…


5 σχόλια:

  1. Πολύ εύστοχες παρατηρήσεις:1)σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί σχεδόν το θέμα αλλά η οικογένειά του θα τον θρηνεί καθημερινά.2)Ως άνθρωποι οφείλουμε να σεβόμαστε τους πεθαμένους ακόμη κι αν αυτοί είναι οι χειρότεροί μας εχθροί.Στο κάτω κάτω της γραφής ας σκεφτούμε πώς θα ήταν αν ήμασταν εμείς στη θέση του αδερφού,της γυναίκας,των παιδιών του πεθαμένου.Riposa in pace DAVIDE ASTORI!!!Forza famiglia Astori!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά cm_19. Ετσι είναι τα πράγματα και στο δικό μας μυαλό.

      Διαγραφή
  2. Ρε τελεμε 10χρονο, τι συνδέεις έναν επαγγελματία άνθρωπο που έχασε τη ζωή σου με τους καφρους; έχει το καφριλικη χρωμα; η μήπως έχει ο θανατος;

    Είναι δυνατόν να λες αυτά τα πράγματα και κάποιος από εδώ να στο αφήνει να το ποστάρεις .
    Εσύ τι πιστεύεις ότι όλοι οι οπαδοί της Φιορεντίνα είναι το ίδιο; ή μήπως όλοι οι οπαδοί της Γιουβέντους. Για τι εγώ ως Γιουβέντινος σε κατατασω ακριβώς το ίδιο με τους κάφρους της Φιορεντίνα.

    Είσαι το λιγότερο τραγικός.

    Το ότι οι δικοί μας πουλούσαν ναρκωτικά και προστασία πόσες μανάδες έκαναν να κλαίνε τα νεκρά παιδιά τους από μαχαιρώματα η ναρκωτικά.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο .

    Υ.Γ
    Μα ποιος τους επιλέγει τους αρθρογράφους ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακυρο αρθρο κατα τη γνωμη μου. Δεν ειναι η στιγμή για ηθικολογιες. Ειναι στιγμη πενθους για εναν νεο ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστή η άποψή σου αλλά δεν υπάρχει καμία ηθικολογία. Η ερώτηση ενός φίλου-αναγνώστη «δημιούργησε» αυτό το άρθρο. Το οποίο πάνω απ' όλα σέβεται το χαμό ενός ανθρώπου και μετά φιλοξενούνται μια-δύο σκέψεις.

      Διαγραφή