24 Μαρ 2018

Νέο βάρος προστέθηκε στον Ντιμπάλα, για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν έχει πέσει πάνω του ολόκληρη η Γιουβέντους

«Θεραπεία Γιούβε για τον Ντιμπάλα», γράφει σήμερα η La Stampa.

Χθες το βράδυ έπαιξαν Ιταλία-Αργεντινή σε φιλικό αγώνα, με τον Αργεντίνο άσο της Γιουβέντους να παρακολουθεί από την τηλεόραση αυτό που πίστευε ότι θα ήταν το δικό του ματς. Εστω φιλικό. Οι τελευταίες δηλώσεις του Χόρχε Σαμπαόλι, όμως, έχουν φέρει τον Πάουλο σε θέση που δεν θα ήθελε να είναι.

Οπως και να έχει, όσα γίνονται φέτος, με τη βοήθεια της Γιουβέντους στα εξωαγωνιστικά θέματα που απασχολούν τον Ντιμπάλα αλλά και με τη στήριξη που έχει σε κάθε δύσκολη στιγμή, θα έχουν ως αποτέλεσμα ο Αργεντίνος να δεθεί κι άλλο με τους μπιανκονέρι. Με βάση τη λογική τουλάχιστον.

Στο Τορίνο, άλλωστε, έχουν αποφασίσει ότι θα στηρίξουν 100% τον Αργεντίνο σε όλα και αυτό αναφέρει σε σημερινό κομμάτι και η La Stampa. Η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι αναφέρεται στις τελευταίες δηλώσεις του Σαμπαόλι και τονίζει ότι η Γιουβέντους είναι σύσσωμη δίπλα στον Ντιμπάλα, ο οποίος χθες στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν.


Μήνυμα ότι σκέφτεται ήδη την αναμέτρηση με τους ροσονέρι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας αντιληφθεί πλέον ότι αν θέλει να πάει στο Μουντιάλ ή τουλάχιστον να έχει σοβαρές ελπίδες για κάτι τέτοιο, θα πρέπει να κάνει αυτό που γράψαμε και πριν δύο μέρες: Τη διαφορά σε Ιταλία και Ευρώπη από εδώ και πέρα. Θα τα καταφέρει; Στα… πόδια του είναι η τύχη του.

1 σχόλιο: