5 Μαρ 2018

Ο ιδιόρρυθμος Ντάνι Αλβες κατάφερε να ξεχωρίσει και στο σχόλιό του για το θάνατο του Αστόρι

Ο Ντάνι Αλβες σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν ρωτήθηκε, με δεδομένο ότι πέρυσι υπήρξε αντίπαλος του Αστόρι στα ματς της Γιουβέντους με τη Φιορεντίνα, για αυτό που έγινε και η απάντηση του ήταν η εξής.

«Δεν αναστατωθήκαμε πάρα πολύ γιατί δεν τον ξέραμε πολύ. Λυπάμαι για την οικογένεια του. Πιστεύω ότι ο Ντάβιντε έκανε αυτό που έπρεπε σε αυτό τον χαοτικό κόσμο και τώρα είναι σε έναν καλύτερο κόσμο», είπε αρχικά ο Αλβες και συνέχισε...


«Στον κόσμο, όμως, κάθε μέρα πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά και δεν δίνεται όση σημασία δόθηκε τώρα... Είναι το ίδιο σημαντικά όμως. Ολοι αργά ή γρήγορα θα πεθάνουμε γιατί είμαστε περαστικοί. Ισως είμαστε λυπημένοι, αλλά όχι όσο η οικογένεια του».

Κάποιες κουβέντες και τις λες και δεν τις λες. Το σίγουρο είναι πως ο ιδιόρρυθμος Ντάνι Αλβες κατάφερε να είναι αντισυμβατικός και σε αυτό το -δυσάρεστο- γεγονός. 


9 σχόλια:

  1. Λέει αυτό που πιστεύει που είναι το κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο σημείο, όμως, αναφέρεται η λέξη «κακό» ή κάτι σχετικό;

      Διαγραφή
    2. Οι λέξεις ιδιόρρυθμος και αντισυμβατικος σε αυτήν την περίπτωση έχουν αρνητική χροιά το καταλαβαίνουμε όλοι
      Χωρίς καμία παρεξήγηση προς τη σελίδα.
      Και μένα με πείραξε που έφυγε έτσι ο Ντάνι γιατί ήταν κλασεις ανώτερος του τωρινού λιχ αλλά δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε καθε πράγμα που λέει
      Διατηρήστε αυτή τη σελίδα όσο πιο αντικειμενική γίνεται. Αυτός είναι ο λόγος που την διαβάζαμε και διαβάζουμε ακόμα
      #forzajuve

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης. Γι' αυτό υπάρχουν τα σχόλια στη σελίδα, για να τα λέμε και να διαφωνούμε (όταν συμβαίνει και αυτό).

      Δε θα συμφωνήσουμε όμως με τη λογική πως θέλαμε να γράψουμε κάτι τέτοιο. Εξάλλου, αν δεις στα σχόλια που ακολουθούν από κάτω, και έχουμε γράψει λίγο νωρίτερα από το δικό σου μήνυμα, δε λέμε κάτι αρνητικό για τον Ντάνι Αλβες. Μόνο για το άκυρο της υπόθεσης.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Αν και είναι λίγο άκυρη η στιγμή που λέει αυτό για τα παιδιά έχει δίκιο και θα συμφωνήσω απολύτως μαζί του.Πρέπει όμως τα λόγια να γίνουν και πράξεις και όχι μόνο για την δημοσιοτητα,όπως συνηθίζεται πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, είναι μια εντελώς άκυρη στιγμή αλλά λέει κάποια σωστά. Ασχετα όμως με τον Αστόρι.

      Διαγραφή
  3. δεν ειναι λαθος αυτο που λεει το λεει σε λαθος χρονικο σημειο.τον ρωτησαν για τον Αστορι και θα μπορουσε να απαντηση μονο για αυτο το θεμα χωρις να μπλεξει ολα τα αλλα που γινονται στον αδικο για πολλους κοσμο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η τοποθέτησή σου. Σχολιάσαμε και ακριβώς παραπάνω.

      Διαγραφή
  4. Εμενα δε μου αρεσε παντως το σχολιο του περι αναστατωσης επειδη δεν τον ηξερε καλα. ουτε τα παιδακια τα ξερει. και μονο στην ιδεα οτι ηταν 31 και ξαφνικα αφησε 2 ετων παιδακι πισω ειναι συγκλονιστικο. η ευαισθησια του για τα παιδια ειναι λογικη αλλα ο συσχετισμος ακυρος ο οποιος δεν υποβαθμιζει το γεγονος. Γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή