30 Απρ 2018

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από γυναίκα παίκτη της Ιντερ για απειλές βιασμού και ευχές για αρρώστιες

Σε αντιφάσεις πέφτουν οι οπαδοί της Ιντερ, με όσα διαβάζουμε από την σύντροφο του Ντάβιντε Σαντόν.

Από το βράδυ του Σαββάτου οι οπαδοί των νερατζούρι ρίχνουν όλο το φταίξιμο στη διαιτησία για την ήττα τους από τη Γιούβε και σε αυτό τον... χορό παίρνουν μέρος και διάφορες «εξέχουσες» προσωπικότητες, όπως για παράδειγμα ο γραφικός παρουσιαστής της ιταλικής τηλεόρασης Πάολο Μπονόλις.

Την ίδια ώρα, όμως, διαβάζουμε ότι δεν τους φταίει η διαιτησία αλλά ο Ντάβιντε Σαντόν, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Μάουρο Ικάρντι. Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η σύντροφος του, η αγγλίδα Κλόε Σάντερσον, η οποία κάνει λόγο για ευθείες απειλές προς την ίδια και τον Σαντόν.


«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παθιασμένο σπορ, το καταλαβαίνω και το εκτιμώ. Αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι τρομοκρατημένη στο σπίτι μου, με την μικρή κόρη μου. Μου λένε να κλειδωθώ στο σπίτι και πρέπει να ανησυχώ και για το πώς θα επιστρέψει σπίτι ο σύντροφος μου. Είμαι πραγματικά χωρίς λόγια για τα ανθρώπινα όντα. Υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν ένα ματς και απειλούν με θάνατο, βιασμό ή ευχές για αρρώστιες», έγραψε στα social media.

Θάνατος, βιασμός και ευχές για αρρώστιες στη σύντροφο του Σαντόν και λογικά και στον ίδιο. Κι εμείς νομίζαμε ότι η Γιούβε τους νίκησε με διαιτησία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου