17 Απρ 2018

«Θα ήταν δυνατό χτύπημα για μένα αν η Γιούβε κατακτούσε φέτος το Champions League»

Στη συνέντευξη του στη Mediaset ο Λεονάρντο Μπονούτσι ρωτήθηκε και για το πώς θα ένιωθε αν η Γιούβε κατακτούσε φέτος το Champions League.

Ο αρχηγός της Μίλαν μίλησε κυρίως για την ομάδα του σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στους μπιανκονέρι και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τους δύο χαμένους τελικούς Champions League.

«Ημασταν σπουδαίοι φτάνοντας εκεί, αλλά αφού φτάνεις εκεί είναι καλύτερα να νικήσεις. Η ήττα στο Κάρντιφ πόνεσε περισσότερο από το Βερολίνο. Ισως ήμασταν υπερβολικά πεπεισμένοι ότι ήμασταν καλύτεροι από τη Ρεάλ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν το πρέσινγκ και μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ», ήταν η απάντηση του Μπονούτσι, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει και στο πώς θα ένιωθε αν η Γιούβε κατακτούσε φέτος το Champions League χωρίς αυτόν.


«Σε προσωπικό επίπεδο θα ήταν δυνατό χτύπημα αλλά ήταν κάτι που το είχα υπολογίσει ως ενδεχόμενο αφού η Γιούβε παραμένει μια ομάδα πολύ δυνατή ανεξάρτητα από την αποχώρηση μου. Λυπάμαι για τον Τζίτζι, τον Τζόρτζιο κι όλα τα παιδιά γιατί το άξιζαν. Το να προηγείσαι με 3-0 στο Μπερναμπέου είναι για λίγους...».


1 σχόλιο: