19 Απρ 2018

Προκαλεί και πάλι ο δήμαρχος της Νάπολη

Οι ίσες αποστάσεις από Γιουβέντους και Νάπολι στο θέμα των εισιτηρίων δεν κρατήθηκαν, αλλά στο νότο διαμαρτύρονται και πάλι!

Η απόφαση των αρμόδιων Αρχών να ανοίξει η θύρα των φιλοξενούμενων του Allianz Stadium για τους οπαδούς των παρτενοπέι, προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των μπιανκονέρι. Εστω ήπιες. Οχι γιατί θα κριθεί το ματς από το αν θα είναι ή όχι Ναπολιτάνοι στις εξέδρες, αλλά επειδή η συμφωνία διακόπηκε εις βάρος της Γιούβε, στην οποία δεν είχε επιτραπεί να έχει κόσμο στο ματς του πρώτου γύρου.

Κι όμως, αντί να πουν οι μπιανκονέρι κάτι για αυτή την αιφνιδιαστική απόφαση, λένε οι Ναπολιτάνοι. Και όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο δήμαρχος της πόλης. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, φανατικός οπαδός της Ιντερ, ο οποίος το παίζει πιο Ναπολιτάνος κι από τους οπαδούς στην curva, όταν μπαίνει στη μέση η Γιουβέντους.


«Εχουμε ένα μεγάλο όνειρο στην καρδιά μας και θα είναι όμορφο να δούμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο την Κυριακή, στο Τορίνο, για τη νίκη», είπε αρχικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Ελπίζω βέβαια ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα σκεφτούν ξανά καλά την κατάσταση και θα επιτρέψουν την πρόσβαση σε όλους τους Ναπολιτάνους. Θα είναι ένα καλό σημάδι για το σπορ, θα είναι μια κίνηση που θα δείχνει καλή διάθεση».

Προσέξτε... Παίρνει εισιτήρια η Νάπολι ενώ η Γιουβέντους δεν είχε πάρει και θεωρούν ότι είναι και αδικημένοι και θα πρέπει να αλλάξει ξανά η απόφαση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου