29 Απρ 2018

Ο Πιάνιτς μίλησε για μια μεγάλη βοήθεια που ώθησε τη Γιούβε στη νίκη

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς αναφέρθηκε στη βοήθεια που έδωσαν στη Γιουβέντους οι οπαδοί της, στους οποίους και αφιέρωσε τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο JTV ο Βόσνιος χαφ μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού στο Μιλάνο.

- Μίραλεμ, εκπληκτικό μας, το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι σουρεαλιστικό. Η Γιούβε έμοιαζε να είναι νοκ-άουτ αλλά τελικά...
«Τελικά σπουδαίος χαρακτήρας, σπουδαία ομάδα και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, γιατί αυτά τα παιχνίδια τα νικάς με το μυαλό, με το να μην τα παρατάς ποτέ. Στο ποδόσφαιρο, όπως λέει και ο μίστερ, δεν είναι τίποτα δεδομένο. Το είδαμε πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν και σήμερα ήταν ένα πολύ όμορφο ματς σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο, μπροστά σε 80.000 οπαδούς και νομίζω αξίζαμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε έχοντας το προβάδισμα στο σκορ και παίκτη περισσότερο αλλά γενικά νομίζω πως δείξαμε μεγαλύτερη θέληση. Είχαμε έναν καλό αντίπαλο απέναντι μας αλλά νίκησε η πιο δυνατή ομάδα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί δεν τα παράτησαν καθόλου μέχρι το τέλος».

- Αγωνιστικότητα στο 100%. Εκανε διαφορά και το γεγονός ότι μείνατε πιο ήρεμοι.
«Ναι, ναι, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα γιατί υπήρχε ένταση, ο διαιτητής έδειξε πολλές κίτρινες, οπότε έπρεπε να υπάρχει προσοχή και να χειριστούμε το ματς έξυπνα. Είχα κάρτα, όπως και άλλοι συμπαίκτες μου, οπότε έπρεπε να δείξουμε εξυπνάδα, δεν μπορούσαμε να έρθουμε πάντα σε επαφή με τον αντίπαλο. Παραμείναμε ήρεμοι, καταφέραμε να το ανατρέψουμε και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους οπαδούς μας. Σήμερα ήταν πραγματικά πάρα πολλοί στο γήπεδο, τους ακούγαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οπότε αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε σε αυτούς γιατί μας βοήθησαν πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας».


- Τι μετράει πιο πολύ τώρα; Τεχνική, καρδιά ή πόδια;
«Η καρδιά, η θέληση να μπεις στο γήπεδο και με κάθε κόστος να νικήσεις αυτά τα παιχνίδια. Δεν μας έχει μείνει κάτι άλλο, το πρωτάθλημα θα πάει ως το τέλος και θέλουμε να κατακτήσουμε το 7ο σερί σκουντέτο που θα είναι κάτι εκπληκτικό για το κλαμπ, για εμάς, για όλους. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε οι πιο δυνατοί της Ιταλίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου