29 Απρ 2018

Ενταση μεταξύ Αλέγκρι-δημοσιογράφων

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβαλε τις φωνές στους δημοσιογράφους του Sky Italia, όταν η συζήτηση πήγε στα συστήματα.

Ο προπονητής της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του χθεσινού ματς και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει στο Sky Italia έγινε πανικός. Ο Αλέγκρι έλεγε αυτά που ήθελε να πει για το ματς, παραδέχθηκε ότι οι μπιανκονέρι στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο και όταν η συζήτηση πήγε στα συστήματα εκνευρίστηκε τόσο πολύ, ώστε να βάλει τις φωνές στους δημοσιογράφους που ήταν στο στούντιο.

Παραθέτουμε τις δύο τελευταίες ερωτήσεις και απαντήσεις, όπου ήρθε η έκρηξη του Αλέγκρι.

- Ηταν δύο τρελοί μήνες. Δείχνουν πιο καθοριστικές οι ατομικές ενέργειες παρά το παιχνίδι συνολικά, δε θα μπορούσατε να τα πάτε καλύτερα σε αυτό τον τομέα;
«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στο 100%. Σήμερα έπρεπε να ψάχνουμε τους Μάντζουκιτς και Ντάγκλας Κόστα ανάμεσα στις γραμμές. Οταν πάμε μπροστά κάνουμε πάσες και δεν αλλάζουμε ρότα, ενώ θα πρέπει να μπαίνουμε μέσα όπως στην αρχή. Την προηγούμενη Κυριακή έγινε ένα από τα χειρότερα ματς του πρωταθλήματος, τόσο για εμάς όσο και για τη Νάπολι. Δεν υπήρχαν σουτ προς τις δύο εστίες. Είναι δεδομένο ότι ήμασταν κακοί, αλλά μην μου πείτε ότι η Νάπολι έπαιξε καλά γιατί θα φύγω τώρα... Παίξαμε άσχημα με τη Νάπολι και με την Κροτόνε, δεν είναι εύκολο να νικάς πάντα. Σε 21 ματς έχουμε κάνει 18 νίκες, 2 ισοπαλίες και χάσαμε ένα. Δεν ξέρω, ίσως περιμένετε να πάρουμε 170 βαθμούς... Πόσα πρωταθλήματα έχετε δει; Εγώ έχω δει 40, δεν μπορείς να νικάς πάντα, υπάρχουν διάφορες στιγμές μέσα στη σεζόν και πρέπει να το καταλαβαίνεις αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι πολλή θεωρία, μιλάτε πάντα για συστήματα και τίποτα άλλο».


- Δεν παίζουν ρόλο;
«Σας ενδιαφέρει το μπάσκετ; Η επίθεση διαρκεί 24 δευτερόλεπτα, σε ένα μικρό γήπεδο, παίζεις με τα χέρια και σκέφτεσαι, έχεις 3 δευτερόλεπτα ακόμη και που δίνεις την μπάλα; Στον καλύτερο. Εσείς πιστεύετε ότι στο ποδόσφαιρο με τα πόδια, με όλα αυτά τα μαρκαρίσματα και όλα τα υπόλοιπα, νικάνε τα συστήματα; Να πληρώνουμε τα συστήματα τότε και να πούμε ότι ο Μέσι δεν αξίζει τίποτα, το ίδιο και ο Ρονάλντο, ο Ιγκουαΐν κλπ... Δεν βλέπετε τις τεχνικές ενέργειες των πρωταγωνιστών αλλά τα συστήματα, αυτό είναι το κακό του ιταλικού ποδοσφαίρου, μόνο συστήματα! Μετράει μια καλή αμυντική οργάνωση, αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι ατομικές ενέργειες τους πρέπει να αποθεώνονται. Συνεχίστε έτσι όμως, να στέκεστε μόνο στα συστήματα και όχι στους μεγάλους παίκτες. Μπράβο σας, είστε πολύ καλοί...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου