16 Απρ 2018

«Οταν είδα αυτή την υποδοχή του κόσμου, το μυαλό μου γύρισε στη Μαδρίτη, Θα ήθελα πολύ να παίξουμε αυτή την παράταση»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στο standing ovation των τιφόζι προς την ομάδα όταν μπήκε στο γήπεδο, αλλά και στο μέλλον του.

Ο αγώνας με τη Σαμπντόρια ήταν ιδιαίτερος για τη Γιουβέντους. Αφενός επειδή είχε την ευκαιρία να πάει, όπως και πήγε, στο +6 από τη Νάπολι και να κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφετέρου επειδή ήταν το πρώτο μετά τη Μαδρίτη και όσα έγιναν με τη Ρεάλ.

Οι μπιανκονέρι μπορεί να μην προκρίθηκαν, ολοκληρώνοντας την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών, αλλά έφυγαν με το κεφάλι ψηλά και αυτό το αναγνώρισε και ο κόσμος, ο οποίος υποδέχθηκε με standing ovation την ομάδα και τον Αλέγκρι όταν εμφανίστηκαν για τον αγώνα με τους Γενοβέζους.

«Ευχαριστώ τους οπαδούς, έδειξαν ότι κατάλαβαν και πρώτα και πάνω από όλους ευχαρίστησαν τους παίκτες μας για αυτό που έκαναν στη Μαδρίτη. Για να είμαι ειλικρινής, όταν μπήκα στο γήπεδο και είδα αυτή την υποδοχή, μου γύρισε το μυαλό λίγο γιατί θυμήθηκα το τελευταίο λεπτό στη Μαδρίτη πάλι. Θα ήθελα πολύ να παίξουμε αυτή την παράταση... Δυστυχώς τώρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, μπορούμε μόνο να κοιτάξουμε μπροστά», ήταν τα λόγια του Μαξ και όταν ρωτήθηκε για το τι βλέπει για τον εαυτό του μπροστά, στο μέλλον δηλαδή, είπε...


«Χρησιμοποιήθηκαν λάθος τα λόγια μου, κάθε χρόνο μιλάω με τη διοίκηση τέτοια εποχή. Αν δεν νικήσω, ίσως η διοίκηση να μου πει "Μαξ, ως εδώ ήταν", αλλά θέλω να μείνω εδώ για όσο περισσότερο γίνεται. Ο προπονητής κρίνεται πάντα από τα αποτελέσματα. Είμαι συντονισμένος 100% με τη διοίκηση, υπάρχει μια σπουδαία σχέση επαγγελματική και προσωπική. Ακόμη κι αν χωρίσουν οι δρόμοι μας κάποια στιγμή, σε ανθρώπινο επίπεδο δεν θα αλλάξει τίποτα, η σχέση μας θα παραμείνει. Από εκεί και πέρα, από όταν ήρθα στη Γιουβέντους έχω την άνεση να κάνω διακοπές γιατί τους καλοκαιρινούς μήνες είμαι χαλαρός, πάντα μου φέρνουν καλούς ποδοσφαιριστές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου