15 Απρ 2018

Λέγεται «Undici» και είναι το νέο project που δουλεύει η Γιουβέντους

Ενα νέο project βάζει μπρος η Γιουβέντους, μια πρώτη ιδέα για το οποίο θα μπορούν να πάρουν όσοι είναι στο Μιλάνο την προσεχή εβδομάδα.

Η Milano Design Week 2018 είναι προ των πυλών (17-22 Απριλίου) και η Γιούβε συνεχίζει να πρωτοπορεί ανάμεσα στα ποδοσφαιρικά κλαμπ. Ή αλλιώς, ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις, αφού σε αυτό μετατρέπονται σιγά-σιγά.

Οπως και να έχει, η Γιουβέντους μέσω της ιστοσελίδας της δίνει μια πρώτη ιδέα σε όλους για το «UNDICI». Το νέο project, με τη συμβολική ονομασία «ΕΝΤΕΚΑ», το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στους Γιουβεντίνους όλου του πλανήτη, αφού σταδιακά το «UNDICI» θα είναι παντού για τους μπιανκονέρι οπαδούς και όχι μόνο.

Η Γιουβέντους, άλλωστε, από την αλλαγή σήματος κι έπειτα απευθύνεται και σε όσους δεν είναι ακόμη οπαδοί κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Οπως και να έχει, παραθέτουμε αυτούσια όσα γράφει η ιστοσελίδα του κλαμπ για το συγκεκριμένο project...

«Ενας χώρος που σε καθηλώνει. Ενα μέρος που θέλει να δημιουργήσει μια κοινότητα, να καλωσορίσει οπαδούς της Γιουβέντους, του ποδοσφαίρου, του φαγητού και της ιταλικής κουλτούρας από όλο τον κόσμο. Μια μοναδική εμπειρία, ένας νέος τρόπος να είσαι σε επαφή με το stile Bianconero.


Ονομάζεται "UNDICI" η νέα εμπειρία που προσφέρει η Γιουβέντους, η οποία παρουσιάστηκε απόψε και για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από τις 17 ως τις 22 Απριλίου στη Via Archimede 26 στο Μιλάνο.

Το preview του "UNDICI" είναι μέρος της έκθεσης U-JOINTS, στο οποίο πρωταγωνιστούν το design και τα σπορ κατά της διάρκειας της εβδομάδας Milano Design Week 2018: Γύρω από μία μεγάλη στρογγυλή τραπέζη, σχεδιασμένη από τον Αμερικάνο designer Τζόναθαν Νέσι, ένας χώρος που σκοπεύει να προσφέρει μια εμπειρία ολοκληρωτικά μπιανκονέρα, με βάση λέξεις-κλειδιά.



SHARE: Ενα εικονικό, ορθογώνιο σχήμα σαν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Ενα μεγάλο τραπέζι όπου μπορείς να κάτσεις, να διαβάσεις βιβλία και περιοδικά που είναι στη διάθεση του κοινού, να δουλέψεις, να ανταλλάξεις απόψεις με άλλους. Να μοιραστείς.

EAT: Οι ιταλικές αριστείες, από ένα γρήγορο καφέ μέχρι το απεριτίφ με την υπογραφή του Segafredo Zanetti, από το μεσημεριανό μέχρι το δείπνο. Σε μια διαδρομή που διασχίζει νοερά την Ιταλία από το βορρά ως το νότο, το "UNDICI" είναι επίσης ένας χώρος με σπουδαία γαστρονομία.

SHOP&PLAY: Το "UNDICI" είναι κάτι που ξεπερνάει το ποδόσφαιρο, τον αγωνιστικό χώρο. Είναι επίσης ένα μέρος όπου μπορείς να εκτιμήσεις το merchandising του κλαμπ, το οποίο εκτείνεται από το ποδόσφαιρο μέχρι και τις ειδικές κατηγορίες της κουλτούρας και του στυλ της Γιουβέντους.


LEARN: Ενα μέρος για να μάθεις και να αγαπήσεις την ιστορία της Γιουβέντους. Μέσα από αναδρομές, πόστερ, φιλμ και ντοκουμέντα, ο θρύλος της Γιουβέντους είναι κάτι που υπάρχει σε κάθε ίντσα του "UNDICI", και αυτό το κάνει πραγματικά ένα χώρο... μοναδικά Γιουβέντους.



Οπως προαναφέραμε, όμως, αυτό που θα δείτε όλοι την επόμενη εβδομάδα στο Μιλάνο, είναι απλά ένα preview: Στην πραγματικότητα, χάρη στη συνεργασία της Segafredo Zanetti, η οποία θα αναλάβει τη διεθνή ανάπτυξη του πλάνου), το "UNDICI" θα είναι ένας προσβάσιμος χώρος σε όλο τον πλανήτη, ο οποίος θα επιτρέψει από τη μία πλευρά στους οπαδούς της Γιουβέντους που ζουν μακριά από το Τορίνο να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, από την άλλη πλευρά σκοπεύει να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο μέσω μιας μοναδικής εμπειρίας, στην οποία η ποιότητα made in Italy -και made in Juve- θα ξεχωρίζει.

"UNDICI". The place to be».

Σχετικά θέματα

Τι Γιούβε θέλουμε: Μια ποδοσφαιρική εταιρία που παράγει και άλλα ή μια εταιρεία που παράγει ποδόσφαιρο; Όταν η Γιουβέντους παρουσίασε το νέο της σήμα, αιφνιδιάστηκα, όπως οι περισσότεροι. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου