2 Απρ 2018

Το φετινό Champions League είναι η τελευταία ευκαιρία για κάποιους στη Γιούβε

Η παλιά φρουρά της Γιουβέντους αντιλαμβάνεται ότι αυτή είναι η τελευταία της ευκαιρία για το Champions League.

Διάφορα ρεπορτάζ τις τελευταίες εβδομάδες αναφέρονται στο πλάνο ανανέωσης που υπάρχει για το καλοκαίρι. Μια ανανέωση που δείχνει επιτακτική ανάγκη για τον Μπέπε Μαρότα, από τη στιγμή που η φετινή ομάδα έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας επί των ημερών του.

Αυτά τα ρεπορτάζ ουσιαστικά επιβεβαιώνονται ήδη, αν δούμε ποιοι έχουν γραφτεί ως υποψήφιοι προς αποχώρηση το τελευταίο διάστημα. Ο Ασαμόα θα φύγει ως ελεύθερος, ο Μαρκίζιο κατά πάσα πιθανότητα σκέφτεται ήδη τις ΗΠΑ, ο Κεντίρα μόνο σίγουρος δεν είναι ότι θα πάρει νέο συμβόλαιο, ο Λιχτσάινερ θα ήθελε να μείνει αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, ο Μάντζουκιτς δε θα θεωρείται σε λίγους μήνες τόσο υπεραπαραίτητος. Και φυσικά, πάνω από όλους, είναι ο Μπουφόν και η διαφαινόμενη αποχώρηση του...

Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στις ηλικίες, θα δει ότι ουσιαστικά η απόφαση έχει παρθεί και ήδη έχει αρχίσει να περνάει προς τον κόσμο μέσω των ΜΜΕ. Προφανώς ξέρουν πολύ καλύτερα το πλάνο της διοίκησης οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.


Και ειδικά όσοι είναι από το πρώτο πρωτάθλημα, αντιλαμβάνονται ότι είναι πραγματικά η τελευταία τους ευκαιρία να σηκώσουν το μόνο που δεν κατέκτησαν αυτά τα χρόνια.

Αυτά τα δύο παιχνίδια, άρα, μπορεί και να είναι τα τελευταία τους ευρωπαϊκά με τη Γιουβέντους. Πράγμα που σημαίνει ότι οι ίδιοι δεδομένα θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μην είναι. Από εκεί και πέρα, ας κάνουν τη διαφορά και οι πιο νέοι. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να τους τύχει τώρα. Από όλες τις απόψεις...


2 σχόλια: