2 Απρ 2018

Ο «μικρός άνθρωπος» που είναι «σκλάβος της Γιουβέντους»

Ενας παίκτης που αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Νάπολι τον Ιανουάριο, χαρακτηρίζεται τώρα «υπηρέτης» και «σκλάβος» από τους ίδιους.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Νάπολι προσπάθησε να αποκτήσει τον Ματέο Πολιτάνο της Σασουόλο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, φυσικά, έριξε την ευθύνη για αυτό στη Γιουβέντους ενώ και οι οπαδοί των παρτενοπέι το σκέφτηκαν έτσι το θέμα, αποθεώνοντας τον Πολιτάνο στα social media επειδή ήθελε να πάει στην ομάδα τους.

Τελικά ήρθαν έτσι τα πράγματα ώστε ο Πολιτάνο να είναι αυτός που έβαλε το γκολ της Σασουόλο στο 1-1 του Σαββάτου, με το οποίο η Νάπολι έμεινε στο -4 από τη Γιούβε.


Και η αποθέωση προς τον παίκτη των νεροβέρντι έγινε άγριο κράξιμο επειδή... τόλμησε να γράψει στα social media ότι ήταν «ένας σημαντικός βαθμός για τη βαθμολογία μας. Forza Sassuolo».



Κάποια από τα σχόλια που πήρε από αυτούς που τον αποθέωναν τον Ιανουάριο, ήταν τα εξής: «Σκλάβοι της Γιουβέντους, ντροπή σας», «Μπράβο υπηρέτη του αφεντικού, ελπίζουμε να υποβιβαστεί η Σασουόλο», «μικρός άνθρωπος» κλπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου