30 Απρ 2018

Οι κρίσιμες πέντε ημέρες και ο ρόλος των οργανωμένων

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα από αυτά για τα οποία μπορείς να πεις ότι το πήρε ο κόσμος.

Μετά την ήττα από τη Νάπολι, με το κλίμα να είναι εξαιρετικά βαρύ, οι οργανωμένοι της Γιουβέντους μπήκαν μπροστά. Τις τελευταίες πέντε ημέρες έγιναν πολλά. Οι Drughi σήκωσαν πανό στήριξης την Τρίτη έξω από το Βινόβο, οι Tradizione μίλησαν στους ποδοσφαιριστές την Τετάρτη, 200 άτομα ήταν εκεί όταν αναχωρούσε η αποστολή για Μιλάνο και άλλοι τόσοι περίμεναν τους μπιανκονέρι εκεί.

Προχθές -όπως γράφει η Bandiera Bianconera, το σάιτ για του οπαδούς της Γιουβέντους- την ώρα που η ομάδα επιβιβαζόταν στο πούλμαν για να πάει από το ξενοδοχείο στο Μεάτσα, ήταν περισσότεροι από 500 οι Γιουβεντίνοι που είχαν πάει εκεί για να δώσουν μια τελευταία, πριν το γήπεδο, ώθηση στη Γιουβέντους. Και μετά, την ώρα του αγώνα, όπως είπε κι ο Μίραλεμ Πιάνιτς ακούγονταν συνεχώς και ήταν αυτοί που έσπρωξαν την ομάδα προς την ανατροπή.


Στην πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν, οι ultras μπήκαν μπροστά, στήριξαν την ομάδα, απαίτησαν από αυτή να παλέψει μέχρι θανάτου, όπως θα έλεγε κι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, με το πρώτο αποτέλεσμα να είναι γεγονός. Αλλα τρία έμειναν και το σκουντέτο θα έρθει στο Τορίνο. Και φέτος. Για 7η σερί χρονιά... Forza Juve!

Πηγή: bandierabianconera.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου