29 Απρ 2018

Η Gazzetta dello Sport πρωτοπορεί με το σχόλιό της για την αποβολή του παίκτη της Ιντερ

Η Gazzetta dello Sport πραγματικά πρωτοπορεί και γράφει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με το σχόλιο για την αποβολή του Ματίας Βεσίνο.

Η αγαπημένη ομάδα της εφημερίδας ήταν κοντά στο να κάνει ζημιά στη Γιουβέντους χθες βράδυ αλλά έστω και στο τέλος αποκαταστάθηκε η τάξη και έγινε αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι.

Προφανώς αυτό δεν άρεσε στο συγκεκριμένο έντυπο, το οποίο σχολιάζοντας τον διαιτητή Ορσάτο, τον κράζει για την αποβολή του Βεσίνο! Και πώς τον κράζει; Λέγοντας ότι το πάτημα του με τις τάπες στον πεσμένο Μάντζουκιτς δεν είναι για κόκκινη κάρτα αλλά για... πορτοκαλί!

Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι για απλή κίτρινη κάρτα, γιατί αλλιώς θα στέκονταν σε αυτό, αλλά πρέπει να πουλήσουμε και ότι ευνοήθηκε η Γιούβε, άρα γράφουμε ότι το μαρκάρισμα του Βεσίνο δεν ήταν για κόκκινη κάρτα αλλά για πορτοκαλί...


Δεν ξέρουμε αν η FIFA έχει βγάλει τέτοιες κάρτες και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς, αλλά ξέρουμε ότι αν οποιοδήποτε Μέσο του κόσμου έγραφε κάτι τέτοιο θα αντιμετωπιζόταν από όλους με ειρωνεία και χλευασμό.

Και ακριβώς αυτό είναι που αξίζει και στη Gazzetta dello Sport. Πολλά χρόνια τώρα...


1 σχόλιο: