14 Απρ 2018

Επειδή τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ όσο φαίνεται, ο Ντε Λαουρέντις συμμάχησε με τον Ανιέλι

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις κατάλαβε ότι αυτή τη φορά είναι σοβαρά τα πράγματα και συμφώνησε με τον Αντρέα Ανιέλι.

Το τι χαρακτήρας είναι ο πρόεδρος της Νάπολι, το έχουμε καταλάβει όλοι έπειτα από τόσα χρόνια. Ο Ντε Λαουρέντις έχει κάποιες πολύ καλές ιδέες, έχει δίκιο σε αρκετά από όσα λέει κατά καιρούς, αλλά ξέρει να εκμεταλλεύεται προς όφελος του και το κοινό αίσθημα κατά της Γιούβε, οπότε τα κάνει τα σκηνικά του.

Τώρα, όμως, μάλλον κατάλαβε και ο ίδιος ότι το θέμα της αντιμετώπισης των ιταλικών ομάδων στην Ευρώπη είναι σοβαρό, γι' αυτό και είπε τα εξής σχετικά με τον αρχιδιαιτητή της UEFA, Πιερλουίτζι Κολίνα.

«Εχω παλέψει για το VAR και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιείται και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ή μάλλον καταλαβαίνω, αφού συγκεκριμένες ισχυρές δυνάμεις είναι εναντίον της χρησιμοποίησης του στο Champions League, οπότε η UEFA καθυστερεί την είσοδο της τεχνολογίας», είπε αρχικά ο Ντε Λαουρέντις και πρόσθεσε...


«Συμφωνώ με όσα είπε ο Αντρέα Ανιέλι. Ο Κολίνα μας πέταξε έξω από την Ευρώπη σε προηγούμενες σεζόν, αλλά είμαι ελεύθερος άνθρωπος και μπορώ να μιλάω ανοιχτά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Κολίνα, ένας επαγγελματίας με τη δική του πορεία, έχει πέσει τόσο χαμηλά όσο αυτός...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου