14 Απρ 2018

Αλέγκρι: Προκαλώ τον οποιοδήποτε…

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπερασπίστηκε τον Μπουφόν για την αντίδραση του στη Μαδρίτη και είπε ότι ακόμη δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με τη Σαμπντόρια.

Για τον αγώνα με τη Ρεάλ: «Για το ματς στη Μαδρίτη πρέπει μόνο συγχαρητήρια να δώσω στους παίκτες μου. Ηταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το οποίο άξιζε να συνεχιστεί για άλλη μισή ώρα προς τέρψη όλων των ποδοσφαιρόφιλων του πλανήτη. Τώρα, όμως, φτάνει, δε χρειάζεται να συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτό, γιατί αύριο έχουμε τη Σαμπντόρια και γενικά είναι μια εβδομάδα με σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια».

Για την αντίδραση του Μπουφόν: «Ο Τζίτζι για 20 χρόνια ήταν υπόδειγμα μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν τον καταδικάζω. μπορούμε να καταλάβουμε την έκρηξη του σε ψυχολογικό επίπεδο. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μην αντιδράσει καθόλου σε μια τέτοια κατάσταση. Πέρα από όλα τα άλλα, του αφαιρέθηκε και η πιθανότητα να αποκρούσει ένα πέναλτι».

Για τον διαιτητή: «Εκανε ένα καλό παιχνίδι. Δυστυχώς, όπως και στη... Monopoli, του έτυχε η κάρτα με τα απρόβλεπτα. Κανείς δεν το είπε, αλλά εγώ πιστεύω ότι έκανε λάθος ακόμη και στους υπολογισμούς του για τις καθυστερήσεις που πρέπει να δείξει, αφού δεν είχαν γίνει αλλαγές. Και εδώ, τώρα, το κλείνουμε αυτό το θέμα και προχωράμε».


Για την 11άδα με τη Σαμπντόρια: «Στο τέρμα θα είναι ο Μπουφόν, μπροστά θα επιστρέψει βασικός ο Κουαδράδο. Από εκεί και πέρα θα δούμε... Θα δούμε αν θα παίξουμε με Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς μπροστά ή ένας θα είναι στον πάγκο. Θα παίξει ένας εκ των Ρουγκάνι ή Μπενάτια και δεξιά ένας εκ των Λιχτστάινερ ή Χέβεντες. Ο Κιελίνι δε χρειάζεται ξεκούραση».

Για το μέλλον του και αν θα παραμείνει, όπως έχουν κάνει άλλοι προπονητές, ένα χρόνο εκτός δράσης: «Οχι, έχω ακόμη κίνητρα και θέλω να δουλέψω. Στη ζωή, από εκεί και πέρα, ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτή τη σεζόν. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση για ό,τι αφορά το μέλλον μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου