13 Απρ 2018

Η Γιουβέντους άνοιξε τη συζήτηση για μια μεταγραφή από τη Ρεάλ

Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι στη Μαδρίτη η Γιουβέντους άρχισε να μιλάει για την πραγματοποίηση μιας δυνατής μεταγραφής.

Η ρεβάνς με τη Ρεάλ ήταν στο μυαλό όλων, όπως έδειξε και η παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι, όμως, είχαν το μυαλό τους και στα μεταγραφικά, τουλάχιστον με βάση σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι αυτές τις ημέρες υπήρξαν συναντήσεις ανθρώπων της Γιούβε με τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, με αντικείμενο των συζητήσεων τους τον Φιλίπε Λουίς, τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ρεπορτάζ της GdS αναφέρει ότι ήταν απλά οι πρώτες διερευνητικές επαφές και ότι ο Φιλίπε Λουίς αποτελεί την ιδανική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού η Γιουβέντους θέλει εμπειρία και κλάση εκεί.


Δεν αμφιβάλουμε για την αξία του Φιλίπε Λουίς, ο οποίος είναι κανονικά στην εθνική Βραζιλίας έχοντας πάρει τη θέση του Αλεξ Σάντρο, αλλά μας φαίνεται δύσκολο, τουλάχιστον με βάση όσα ξέρουμε ως τώρα, να κάνει deal και μάλιστα τόσο σημαντικό η Γιουβέντους με τον Ζόρζε Μέντες. Τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον, ακούστηκε αρκετές φορές ότι η Γιούβε θα κάνει δουλειά με τον... αιώνιο εχθρό του Μίνο Ραϊόλα αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Καλό δεν είναι για καμία από τις δύο πλευρές, ούτε τη Γιούβε ούτε τον Μέντες, να μην συνεργάζονται και κάποια στιγμή, λογικά, θα γίνει. Θα είναι τώρα όμως;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου