13 Απρ 2018

Ωμές δηλώσεις από τον Κεντίρα: Αν κολλήσουμε στη Μαδρίτη και κλαιγόμαστε για αυτό που έγινε…

Ο Σάμι Κεντίρα, ενδεχομένως και λόγω της καταγωγής του, έκανε τις πιο σωστές δηλώσεις για το πώς πρέπει να αντιδράσει η Γιουβέντους.

Από το βράδυ της Τετάρτης δεν είναι εύκολο για κανέναν Γιουβεντίνο να μην σκέφτεται αυτό τον αποκλεισμό. Οσο κι αν το σκεφτόμαστε, όμως, δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν έχει νόημα να μείνουμε κολλημένοι στα γεγονότα του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και αυτό τόνισε και ο Κεντίρα, ο οποίος ως Γερμανός, μίλησε ψυχρά και ακριβώς όπως έπρεπε στη Mediaset.

«Είναι αλήθεια ότι ακόμη και με κρύο μυαλό, όχι εν θερμώ, είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι, κάναμε μια απίστευτη εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε, αποδείξαμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, αποδεχόμαστε αυτό που έγινε, συγχαίρουμε τον αντίπαλο και σκεφτόμαστε πλέον το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αν κολλήσουμε στη Μαδρίτη και κλαιγόμαστε για αυτό που έγινε, δεν θα κερδίσουμε τίποτα», είπε ο Κεντίρα, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο για τη φάση του πέναλτι.


«Σε ένα τόσο σημαντικό ματς και στο τελευταίο λεπτό, πρέπει να είσαι 101% σίγουρος για να δώσεις πέναλτι. Εγώ, από τον αγωνιστικό χώρο, δεν ήμουν σίγουρος, έχω δει 20-25 φορές τις φάσεις του ματς και έχω επικεντρωθεί στη συμπεριφορά του διαιτητή σε αυτή τη φάση. Φαίνεται ότι δεν είναι σίγουρος, περιμένει 2-3 δευτερόλεπτα και μετά πάει στο πέναλτι. Για αυτό ο Μπουφόν, ο Κιελίνι και οι υπόλοιποι αντιδράσαμε έτσι αλλά είναι φυσιολογικό, το ποδόσφαιρο το ζεις με πάθος, αν δεν έχεις πάθος δεν έχεις και λόγο να παίζεις, καλύτερα να αποσυρθείς».

Και ολοκληρώνοντας, είπε: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και είναι σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή, που πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι μια σπουδαία ομάδα, γι' αυτό θα είναι σημαντικό το πνευματικό κομμάτι. Τις πρώτες δύο μέρες υποφέρεις, από την τρίτη πρέπει να είσαι έτοιμος για να προχωρήσεις και να πετύχει τους υπόλοιπους στόχους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου