9 Απρ 2018

Η Γιουβέντους δεν πρόκειται να βρεθεί απροετοίμαστη και να ζήσει ξανά… μέρες του 2014

Αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους προπονητές. Αν υπάρχει κάτι σίγουρο, είναι ότι η Γιουβέντους δε θα βρεθεί απροετοίμαστη για κανένα ενδεχόμενο.

Τα σενάρια για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τα οποία επιχείρησε να σταματήσει ο Μπέπε Μαρότα μέσω της RAI, είναι απλά ένα κομμάτι όσων γράφονται σε όλη την Ευρώπη. Διάφορα σενάρια για διάφορους προπονητές σε διάφορες ομάδες.

Οτι θα υπάρξουν αλλαγές είναι δεδομένο. Σίγουρα ένας πάγκος στην Αγγλία, μπορεί και τρεις στο τέλος, σίγουρα ένας στη Γαλλία, άλλος ένας στη Γερμανία και δεν αποκλείεται να έχουμε μία ή και δύο αλλαγές στην Ισπανία. Λογικό είναι, επομένως, αυτή την στιγμή κανείς να μην μπορεί με σιγουριά τι ντόμινο θα υπάρξει.


Αυτό που μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά, είναι ότι η Γιουβέντους δεν πρόκειται να βρεθεί απροετοίμαστη, πολύ απλά επειδή δεν ξεχνιέται το 2014. Το να φεύγει ο προπονητής στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας, είναι σκηνικό που παραπέμπει σε... Ελλάδα. Η Γιούβε το έζησε αυτό με τον Αντόνιο Κόντε και δεν πρόκειται να το ξαναζήσει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου