24 Απρ 2018

Αυτό που έκανε ο Σάρι πριν το παιχνίδι και ξεχάστηκε λόγω της ήττας της Γιουβέντους

Την ημέρα του Γιουβέντους-Νάπολι, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, έγινε κάτι πολύ άσχημο. Το έχουν ήδη ξεχάσει όλοι;

Από το βράδυ της Κυριακής όλοι ασχολούνται με τα πανηγύρια στο νότο, την πίεση στο Τορίνο, λίγο με τις δηλώσεις του Ινσίνιε και πολύ με το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα, κάνοντας ο καθένας το δικό του σενάριο για το πώς μπορεί να κυλήσει το πράγμα. Ολα πιθανά είναι πλέον.

Αυτό με το οποίο κανείς δεν ασχολείται στην Ιταλία, είναι η χειρονομία του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο προπονητής της Νάπολι, ο οποίος όλο τον χρόνο παίζει με τα νεύρα των Γιουβεντίνων με τις δηλώσεις του και τη συνεχή γκρίνια του για τα πάντα, σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο του προς αυτούς.


Η στιγμή είναι αυτή…



Τον έχει καταδικάσει κανείς; Εχει σταθεί κανείς σε αυτή την συμπεριφορά; Εχει απαιτήσει η Gazzetta dello Sport να ζητήσει συγγνώμη; Τι θα γινόταν αν ο προπονητής της Γιουβέντους έκανε κάτι τέτοιο;


2 σχόλια:

  1. Αν ο προπονητής της Γιουβε εκανε κάτι τετοιο δεν θα ήταν προπονητής της Γιουβε η εμείς αν μας,αρεσε κάτι τέτοιο δεν θα είμασταν Γιουβε!!
    ΠΆΜΕ!!παίρνουμε 4 νικες όπως και οφείλουμε στο μέγεθος μας σε όλα τα επίπεδα και αυτο ήταν!!περνουμε το πρωτάθλημα και τα δαχτυλάκια μπαίνουν εκεί που πρεπει αυτοχειρος από τον καθε σαρι κλπ.
    STEFANOS TRIKALA!FORZA JUVE!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή