24 Απρ 2018

Μεγάλη ψηφοφορία: Ποιοι θέλετε να μείνουν στην ομάδα και πάνω σε αυτούς να φτιαχτεί η νέα Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θα μπει σε μία νέα εποχή σε λίγες εβδομάδες. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, η ομάδα αναμένεται να αλλάξει.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές φέρεται να έχουν υπογράψει αλλού, κάποιοι φέρεται να εξετάζουν άλλες προτάσεις, κάποιοι θα ήθελαν να μείνουν αλλά ενδέχεται να μην τους θέλει η διοίκηση, κάποιοι είναι «σίγουροι». Και πάνω στους τελευταίους θα χτιστεί η νέα Γιουβέντους.

Το forzajuve.gr διενεργεί μια μεγάλη -θετική- ψηφοφορία. Για να χτιστεί μια νέα ομάδα, πρέπει να δούμε πρώτα ποια θεμέλια έχουμε. Δηλαδή ποιοι θα συνεχίσουν από την τωρινή Γιουβέντους.

Και η ψηφοφορία -που βρίσκεται δεξιά στο μενού θα τρέχει μέχρι τα μέσα του Ιούνη- σάς καλεί να επιλέξετε ποιοι θέλετε να παραμείνουν στο Τορίνο και να φοράνε και του χρόνου τη μπιανκονέρα φανέλα.


Μπουφόν, Σέζνι, Ασαμόα, Αλεξ Σάντρο, Λιχτστάινερ, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Μπενάτια, Χέβεντες, Μαρκίζιο, Στουράρο, Ντάγκλας Κόστα, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Μπετανκούρ, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν είναι εδώ… Στην κρίση σας!

Σκεφτεί πάνω σε ποιους θέλετε να χτιστεί η νέα Γιουβέντους και ψηφίστε θετικά!

Forza Juve!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου