14 Απρ 2018

Μισό… Allianz Stadium εμπιστεύτηκε το forzajuve.gr το τελευταίο τριήμερο-φωτιά!

Ένα τριήμερο φωτιά έζησαν οι οπαδοί της Γιουβέντους αλλά και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ένα τριήμερο που τα πληκτρολόγια του forzajuve.gr πήραν… φωτιά.

Η Νο 1 πηγή ενημέρωσης για θέματα της Γιουβέντους στην Ελλάδα σάς μετέφερε, όπως πάντα, τον παλμό και τα γεγονότα που συνέβησαν πριν και μετά από τη μεγάλη αναμέτρηση της Μαδρίτης.

Ειδήσεις, αναλύσεις, αρθρογραφία με την υπογραφή και το στυλ της συντακτικής ομάδας του forzajuve.gr. Το σάιτ το τριήμερο που πέρασε (Τετάρτη, Πεμπτή, Παρασκευή) το επισκέφθηκαν 19.942 μοναδικοί αναγνώστες, δηλαδή σχεδόν το μισό… Allianz Stadium. Ενα νούμερο εντυπωσιακό καθώς μιλάμε για μια μονοθεματική και εξειδικευμένη ιστοσελίδα.

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί δε σταματούν εκεί βέβαια καθώς βάσει των στοιχειών της Google Analytics, τις τελευταίες 30 ημέρες είχαμε 103.447 μοναδικούς αναγνώστες με τις προβολές σελίδων να ξεπερνούν τις 440.000. Και μιλάμε στα ένα σάιτ που συνολικά μετράει 16 εκατομμύρια προβολές.

Πριν λίγες ημέρες γράψαμε ένα μικρό κείμενο που δημοσιεύθηκε μόνο στη σελίδα μας στο Facebook και σας ευχαριστούσαμε για την ποιότητά σας ως αναγνωστικό κοινό. Για όλους εσάς βρίσκεται καθημερινά στον αέρα το forzajuve.gr.

Τη δική σας ποιότητα συναντά η δική μας συνέπεια και σοβαρότητα. Και μαζί προχωράμε με το μοναδικό στυλ Γιούβε. Οπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, ένα νέο σάιτ με θέματα της Γιουβέντους δουλεύεται ήδη. Ακόμη πιο εξειδικευμένο όμως. Μια νέα πρόκληση, ένα στοίχημα. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο για να το απολαύσετε και αυτό. Και φυσικά να το κρίνετε.

Να ξέρετε πως είμαστε περήφανοι που γράφουμε για όλους εσάς. Οχι μόνο γιατί είστε οπαδοί της Γιουβέντους αλλά γιατί έχετε ήθος. Και στυλ. Στυλ Γιούβε…

Λοιπόν…

Forza Juve!

6 σχόλια:

  1. Έτσι ρε Αρρωστάκια!!!
    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά σας διαβάζω απ την πρώτη μέρα ζωής σας.Εχεται δημοσιεύσει απόψεις μου,έχω μοιραστεί μαζί σας χαρές και πικρές της ομάδας μας.Εχεται γίνει-και κυριολεκτω-τροπος ζωής μου.Συνεχιστε με δύναμη ψυχής και ήθους που όπως και να χει σας διακατέχει.Να σας έχει όλους καλά ο Θεός.Fino Alla fine FORZA JUVENTUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη, με αυτά που μας γράφεις, μας τιμάς και μας... πωρώνεις. Ολοι να είμαστε καλά για να βλέπουμε την ομάδα και να κουβεντιάζουμε γι' αυτή. Forza Juve!

      Διαγραφή