4 Απρ 2018

Τι κατάλαβε ο Ντιμπάλα όταν αντιμετώπισε φέτος την Μπαρτσελόνα του Μέσι και τη Ρεάλ του Κριστιάνο

Η χθεσινή βραδιά ήταν ακόμη μία κακή βραδιά για τον Πάουλο Ντιμπάλα, η οποία έκλεισε με την αποβολή του...

Στην αρχή της σεζόν, όταν ο Αργεντίνος έβαζε τρία-τρία τα γκολ έχοντας πάρει τη φανέλα με το Νο 10, τα ιταλικά ΜΜΕ είχαν αρχίσει τις συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι, έκαναν λόγο για Χρυσή Μπάλα κλπ. Ο Πάουλο αντιμετώπισε φέτος τόσο την Μπαρτσελόνα του Μέσι όσο και τη Ρεάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο και μάλλον κατάλαβε και ο ίδιος ότι δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία παικτών.

Δεν λέμε ότι ο Αργεντίνος δεν ξέρει μπάλα. Να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Λέμε ότι δεν είναι στο επίπεδο αυτών των παικτών, όπως λέμε και ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο, αν πιστέψουμε κάποια ρεπορτάζ, γίνονται συζητήσεις και υπάρχει και μια διαφορά προς το παρόν, για νέο συμβόλαιο.


Ο Ντιμπάλα ανανέωσε με τη Γιουβέντους μόλις πέρυσι και υπέγραψε για 7,5 εκατ. ευρώ, τα οποία γίνονται περισσότερα με τα μπόνους. Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των μπιανκονέρι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο πρέπει να υπάρχουν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, διαφορές και γκρίνια (η οποία πάντα έρχεται όταν υπάρχει διαφορά σε οικονομικές διαπραγματεύσεις) από το πουθενά.

Η σεζόν που κάνει ο Ντιμπάλα, παρά τα γκολ που έχει βάλει, δε δικαιολογούν νέο συμβόλαιο. Και αυτό, πρώτος από όλους, θα έπρεπε ή θα πρέπει να το καταλάβει ο ίδιος...


5 σχόλια:

  1. Το ξαναγράφω άλλη μια φορά από τότε που ήρθε. Ένας αργεντίνος Τζιοβίνγκο είναι που τον έκανε σταρ η Γιουβε στην απέλπιδα προσπάθεια να βρει τον νέο της Άλεξ άμεσα, όπως την πάτησε και με τον Πογκμπά. Όσο πιο γρήγορα απεγκλωβίσει η ομάδα αυτή την λογική του σούπερ σταρ και από το κλαμπ και από τον ίδιο και να τον προεγηώσει ως έναν καλό παίχτη της σειράς, τόσο δεν θα βρει ποτέ ένα δικό της Μέσι-Κριστιάνο (στο μέτρο του δυνατού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λόγος που δε θα βρει ποτέ ένα μεσιτικά ροναλντο κλπ το έχω πει πάμπολλες φορές είναι τα συμβόλαια. Στην Ιταλία τα συμβόλαια είναι πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα η Ιταλία σαν πρωτάθλημα να αποτελεί είτε ένα στάδιο αναγνώρισης για ένα παιχτη(πογκμπα) είτε ένα στάδιο αποσυρσης(κεντιρα). Έτσι λοιπόν αν η γιουβε θελήσει ποτέ να έχει μεσιτικά και ροναλντο πρέπει αφενός να αυξήσει τα συμβόλαια της αλλά επίσης και να γίνει μια δύναμη που να φοβούνται. Ο Αλέγκρι είναι μια χαρά προπονητής και μπορεί μας οδηγήσει στην πρωτιά. Πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

      Διαγραφή
  2. Δεκαρι παλιάς κοπής. Καλό σουτ καλή τριπλά αλλά από ταχύτητα και σωματική δυβαμι υστερεί. Άλλωστε γι'αυτο και παίζει μόνο στην Ιταλία. Επειδή όμως είχαν και τον βασκεζ στην Παλρρμο ο ντυμπαλα έπαιζε πιο μπροστα. Μακαρι να τον πουλήσουν και να φέρουν Μαρσιαλ και κιεζα. Γρήγορα και τεχνίτες παίκτες που τσιριαζουν στο σημερινό ποδοσφαίρο.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός απο το Καστελόριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε χθες ήταν τραγική βραδιά όταν κάνει λάθη το δίδυμο κιελινι μπουφον που παίζουν 10 χρόνια μαζί δεν μπορείς να περιμένεις κάτι
    Πάλι καλά ήταν ο ντιμπαλα κράτησε μπάλα πήρε κούρσες και φάουλ και δεν φάγαμε καμια πεντάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν θα κακολογησω τον Πάουλο αλλά..... Δεν ξέρω γιατί μέσα μ νιώθω και το ψξλοαναφερω σε Πηγαϊδάκια με δικούς ότι ο επόμενος μεγάλο ηγέτης μας και θα έπρεπε απο φέτος να του δώσουν έστω άτυπα το χρίσμα είναι ο Μπερναντερσκι. Βασικά είναι ο μόνος με τόσο συμετοχή στα γκολ και στην ομάδα για τα λεπτά που έχει παίξει. Συν οτι είναι καθοριστικοτατος πράγμα που θες απο τον ηγέτη σου. Αποψη μου και θα θελα να δω και αλλωνων περί του θέματος γιατί ως γνωστών ιταλική ομάδα χωρίς βεντέτα ηγέτη δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή