21 Απρ 2018

Αλέγκρι: Θα είναι σημαντικές οι αλλαγές με τη Νάπολι

Χαλαρός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Νάπολι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, επιδιώκοντας να της φορτώσει την πίεση που δε θέλει ο Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ είπε ότι δε θα υπέγραφε για ισοπαλία.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Για τη δήλωση του Σάρι ότι η Νάπολι δεν έχει πίεση: «Εντάξει, τότε δεν έχουν ποτέ πίεση. Στο Champions League δεν έχουν πίεση, στο Coppa Italia δεν έχουν πίεση, δεν έχουν πίεση ούτε στο πρωτάθλημα τώρα... Αρα το σωστό είναι να νικήσει η Γιούβε».

Για την ψυχολογική κατάσταση των δύο ομάδων: «Εμείς είμαστε καλύτερα γιατί αρχίζουμε ένα μίνι πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικών με +4 στη βαθμολογία, άρα για εμάς δεν είναι καθοριστικό παιχνίδι. Θα είναι μια ωραία μάχη, σημαντική αλλά όχι καθοριστική. Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ας νικήσει ο καλύτερος. Αν είμαστε εμείς, ωραία. Αν είναι αυτοί, θα τους συγχαρούμε. Το ματς πάντως είναι πιο καθοριστικό για αυτούς».

Για το αν θα υπέγραφε για να είναι στο +4 και μετά το τέλος του ματς: «Οχι... Κι άλλη υπογραφή να βάλω; Θα υπέγραφα για να φτάσουμε στο +4, όπως και φτάσαμε. Αλλη υπογραφή όχι. Χάσαμε βαθμούς με Σπαλ και Κροτόνε, τώρα δεν πρέπει να μιλήσουμε αλλά να κάνουμε».


Για τον Ντιμπάλα και την 11άδα: «Ο Ντιμπάλα είναι καλά, γιατί να μην είναι; Οπως είναι καλά όλοι. Για την 11άδα θα αποφασίσω αύριο πρωί. Θα είναι σημαντικές οι αλλαγές αύριο, το να έχεις στον πάγκο επιθετικούς που μπορούν και να κρίνουν το ματς. Θα δούμε, μπορεί να έχουμε τέσσερις μπροστά από την αρχή. Στην άμυνα θα πρέπει να δω πώς είναι ο Μπαρτσάλι, ο Μπενάτια έπαιξε δύο ματς... Ο Ιγκουαΐν είναι σε καλή κατάσταση, ο Χέβεντες μπορεί να είναι μια λύση πίσω, ο Πιάνιτς είναι έτοιμος και μπορεί να παίξει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου