21 Απρ 2018

Περίεργες δουλειές φέρεται να βρήκε εισαγγελέας μεταξύ Ιντερ, Μίλαν και Τζένοα

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σημερινό ρεπορτάζ της πολιτικής Corriere della Sera για τις δύο ομάδες από το Μιλάνο και την Τζένοα του Ενρίκο Πρετσιόζι.

Οπως γράφει η εφημερίδα, η έρευνα που άρχισε από την εισαγγελία στη Γένοβα μεταφέρεται στο Μιλάνο, όπου αναμένεται να κληθούν από την εισαγγελέα για κατάθεση ως ύποπτοι για απάτη οι Αντριάνο Γκαλιάνι και Ερικ Τοχίρ. Ο λόγος, πάντα με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι η... συνεργασία με την Τζένοα προκειμένου να μπορούν να βελτιωθούν εικονικά τα οικονομικά των Ιντερ και Μίλαν μέχρι και τον Ιούλιο του 2017.

Πώς γινόταν αυτό;

Ανάμεσα στις δύο ομάδες από το Μιλάνο και τον φίλο τους Πρετσιόζι, ο οποίος μια ζωή περιμένει την παραμικρή αφορμή για να πει κάτι κατά της Γιουβέντους, γινόταν ένα πάρε-δώσε πιτσιρικάδων ποδοσφαιριστών, άγνωστων στο ευρύ κοινό, οι οποίοι ποτέ δεν κατάφεραν να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Κανένα από αυτά δεν είναι μεμπτό.


Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι μετακινήσεις ποδοσφαιριστών εμφανίζονται να έγιναν με υπέρογκα ποσά, προκειμένου να καλυφθούν, εικονικά όπως υποθέτει η εισαγγελία, κάποια οικονομικά κενά των νερατζούρι και των ροσονέρι προκειμένου να μην έχουν κι άλλα προβλήματα με αδειοδοτήσεις, εγκρίσεις κλπ.

Εμείς, πάντως, δεν πιστεύουμε τίποτα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου