25 Απρ 2018

Η φετινή Γιουβέντους δεν έχει αυτή τη στιγμή κάτι που είχαν οι ομάδες του Αλέγκρι τα προηγούμενα τρία χρόνια

Καθώς φτάνουμε στο τέλος της σεζόν, το οποίο είναι πιο αγχωτικό από ό,τι αναμενόταν, είναι φανερό ότι κάτι δεν πήγε καλά φέτος.

Βασικά, όπως δείχνει και η εικόνα της ομάδας, τίποτα δεν πήγε καλά σε ό,τι είχε προγραμματίσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι συνεργάτες του, αφού η Γιουβέντους δεν είναι στο ρυθμό που ήταν την προηγούμενη τριετία. Και το βασικότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι στη φυσική κατάσταση.

Ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Κροτόνε και Νάπολι, οι μπιανκονέρι έδιναν την εντύπωση ότι έμεναν από δυνάμεις όσο περνούσε η ώρα και αυτό μπορούμε να το συνδέσουμε με αυτό που είπε χθες ο Μπουφόν. «Τρέξιμο σαν κι αυτό των εννιά αυτών μηνών σημαίνει κατανάλωση πολλής ενέργειας σωματικά και πνευματικά. Με 20 μέρες να απομένουν όμως, θα πρέπει να φτάσουμε στα όρια των δυνατοτήτων μας», ήταν τα λόγια του αρχηγού.


Λίγο η ατάκα του Μπουφόν, λίγο όσα γράφονται δεξιά κι αριστερά, λίγο η εικόνα της ομάδας, είναι φανερό ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν φέτος όπως θα ήθελε η Γιουβέντους και η ομάδα έχει φτάσει εξουθενωμένη σε αυτό το τέλος της σεζόν. Εστω κι έτσι, όμως, είναι υποχρεωμένη να κάνει αυτό που πρέπει.

Ακριβώς όπως τα είπε ο αρχηγός χθες...


1 σχόλιο:

  1. εχω να πο πολα για τον αλεγκρη θα πο ενα μονο μερηκα πεχνηδια τον κηριεβη ο φωβος κε πεζη αμηντηκα με αποτελεσμα ντημπαλα τσηπητα παλεβον στο κεντρο κε μηονεται η αξηα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή