12 Απρ 2018

«Ο Μπουφόν έπρεπε να σπάσει τα μούτρα του διαιτητή. Θα ήταν το τέλειο φινάλε μιας υπέροχης, σπουδαίας καριέρας…»

Ο Στέφανο Τακόνι είπε ότι ο Τζίτζι Μπουφόν έκανε μόνο ένα λάθος στη Μαδρίτη: Δεν έσπασε τα μούτρα του Αγγλου διαιτητή!

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους από τα δέκα της δεκαετίας του '80 ως και τα πρώτα χρόνια των 90's, έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει την άποψη του, όποια κι αν είναι αυτή. Οι απόψεις του, γενικά, δεν είναι αποδεκτές από όλους αλλά τέλος πάντων, ο Τακόνι αυτό που έχει να πει θα το πει και αδιαφορεί για το αν θα έχει ή όχι την έγκριση των άλλων.

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, ο Στέφανο ρωτήθηκε για το ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και για την αντίδραση του Μπουφόν, για να δώσει την εξής απάντηση...

«Αν ήξερα ότι αποσύρομαι στο τέλος της σεζόν, θα του είχα σπάσει τα μούτρα του διαιτητή. Θα ήταν το τέλειο φινάλε μιας υπέροχης, σπουδαίας καριέρας. Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι στο 95’. Εκείνη την ώρα η ένταση όλων είναι στο φουλ, δε δίνεις τέτοιο πέναλτι».


Και ολοκλήρωσε εκτιμώντας πως «για τη Νάπολι θα ήταν καλύτερο αν η Γιούβε συνέχιζε στο Champions League. Τώρα οι μπιανκονέρι θα είναι συγκεντρωμένοι στα εγχώρια και θα τους παρασύρουν όλους. Ο θυμός θα τους οδηγήσει και θα ξεσπάσουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο».


1 σχόλιο: