12 Απρ 2018

Ξεχειλίζουν από οργή τα ιταλικά πρωτοσέλιδα

Στα σημερινά πρωτοσέλιδα τους οι ιταλικές εφημερίδες είναι πιο δυνατές από τις ιστοσελίδες τους.

Χθες βράδυ παρουσιάσαμε το πώς υποδέχθηκαν το αποτέλεσμα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου οι ιστοσελίδες των τριών μεγάλων αθλητικών εφημερίδων, Tuttosport, Corriere dello Sport και Gazzetta dello Sport.

Πάμε να δούμε τώρα τι γράφουν στα σημερινά πρωτοσέλιδα τους, όπου η οργή ξεχειλίζει. Οπως και η αναγνώριση στη Γιουβέντους...



Tuttosport: «Οχι έτσι! Εξω μια τεράστια Γιούβε. Εκπληκτικοί οι μπιανκονέρι, τόσο κοντά σε μια σοκαριστική ανατροπή: Δευτερόλεπτα πριν την παράταση ο διαιτητής τους τιμώρησε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Μπουφόν».


Για να συμπληρώσει: «Ο Ρονάλντο έστειλε τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League, έκρηξη του θυμού της Γιούβε. Ο Ανιέλι επιτέθηκε στον αρχιδιαιτητή Κολίνα: "Κάνει κακό στις ιταλικές ομάδες". Παράπονο του Αλέγκρι για το πέναλτι στον Κουαδράδο που δε δόθηκε στο πρώτο παιχνίδι».



Corriere dello Sport: «Τι κλοπή! Champions, ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 93' αρνείται στη Γιούβε το έπος με τη Ρεάλ: 1-3. Αποβλήθηκε ο Μπουφόν: Ο διαιτητής να ντρέπεται. Ανιέλι: Αδικημένα όλα τα ιταλικά κλαμπ».



Gazzetta dello Sport: «Ο θυμός και η υπερηφάνεια. Εξαλλη Γιούβε. Κυριάρχησε επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη αλλά φεύγει για ένα πολύ αμφισβητούμενο πέναλτι στο 97': 3-1 και αντίο Champions. Μετά από ένα επικό ματς, η έκρηξη των μπιανκονέρι... Ανιέλι vs Κολίνα: "Χτυπάει τις ιταλικές ομάδες. Να αλλάξει ο αρχιδιαιτητής, χρειάζεται το VAR". Αποβλήθηκε ο Μπουφόν: "Ο διαιτητής Ολιβερ; Στη θέση της καρδιάς έχει έναν σκουπιδοτενεκέ"».


2 σχόλια:

  1. Μετά από πολύ καιρό λέω να σχολιάσω κάποια πράγματα στο μπλόγκ σας.
    Κανείς μα κανείς δεν περίμενε μετά το εντυπωσιακό 0-3 της Ρεάλ μέσα στο Τορίνο, ότι αυτή η Γιούβε θα μπορούσε να αντιδράσει.. όμως το έκανε! Με άριστη τακτική κλείδωσε τα ατού της Ρεάλ και πέτυχε την πλήρη ανατροπή αφού έφτασε έως και το 89' να είναι 0-3 μέσα στο Μπερναμπέου. Μεγάλο επίτευγμα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου! Δεν θα μιλήσω για το αν ήταν ή όχι πέναλτι, δεν είμαι ειδικός ούτε μπορώ να πάρω θέση, είναι λίγο περίεργη η φάση. Θα μπορούσε και να μην το δώσει, το έδωσε όμως. Αυτό που μένει στην τελική είναι ότι το φθήνων Ιταλικό Ποδόσφαιρο είναι ακόμα εδώ. Ρεάλ-Γιούβε 1-3 και Ρόμα-Μπάρτσα 3-0.. ειδικά οι Ρωμαίοι έκαναν κάτι που γίνεται ανά 4-5 χρόνια, ένα μικρό θαύμα!!! Οι Ιταλοί παρά τα προβλήματα τους, την πτώση τους κτλ είναι ακόμα εδώ. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα.. και αυτό λέγεται Μίλαν! Τι συμβαίνει πια με αυτήν την ομάδα; Η πάλε ποτέ μεγάλη Μίλαν, που θαύμασε όλος ο κόσμος είναι πλέον μία μικρομεσαία ομάδα. Η Ιταλία χρειάζεται μία μεγάλη Μίλαν, δεν γίνεται να τραβάει όλο το λούκι η Γιούβε μόνη της. Η ''Μεγάλη Κυρία'' κάνει ότι μπορεί, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά η Μίλαν πρέπει πάσει θυσία να ανακάμψει. Το θέλουμε όλοι οι φίλαθλοι(Μίλαν και μη) αλλά το χρωστάει και η ίδια στον εαυτό της. Άλλωστε champions league χωρίς Μίλαν είναι Μουσακάς χωρίς μπεσαμέλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια είναι πως αυτή ήταν μια ηχηρή απάντηση του «φθηνού» ιταλικού ποδοσφαίρου. Η ιταλική σχολή έχει προβλήματα και φαίνεται αυτό. Από 'κει και πέρα, όλοι θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Και η Μίλαν φυσικά.

      Διαγραφή