17 Απρ 2018

Απειλεί με μηνύσεις η Ρεάλ και μιλάει για… τύχη της Γιούβε!

Οι Ισπανοί δε θέλουν να μιλάει κανείς για εύνοια της Ρεάλ Μαδρίτης, για να μπορούν να μιλούν για... αδικία αυτοί.

Η Γιουβέντους έκλεισε και επισήμως το θέμα Μπερναμπέου με όσα είπαν οι Μπέπε Μαρότα, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ποδοσφαιριστές τις τελευταίες μέρες, στρέφοντας την προσοχή τους στις υποχρεώσεις τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτό ταιριάζει στη Γιούβε, άλλωστε, το να μην κλαίγεται για τη διαιτησία, ακόμη κι αν έχει παράπονα, αλλά να προχωράει κοιτάζοντας μπροστά.

Αυτό θα έπρεπε να κάνει και η Ρεάλ, για την οποία ήταν καλή η βραδιά της Τετάρτης αφού από το πουθενά βρήκε το γκολ που της χάρισε την πρόκριση, αλλά δεν το κάνει. Αντιθέτως, στην Ισπανία κάνουν δύο πράγματα: Από τη μία απειλούν τους πάντες ότι αν συνεχίσουν να μιλάνε ή να γράφουν για κλοπή θα οδηγηθούν στα δικαστήρια από τη Ρεάλ, αφετέρου προσπαθούν να βγουν κι από πάνω, κάνοντας αναφορές στην... τύχη της Γιούβε και στο γκολ του Ισκο, το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά όχι για τους Ισπανούς, οι οποίοι το βλέπουν κανονικό.


Ολα αυτά, βέβαια, κάτι δείχνουν: Στη Μαδρίτη ξέρουν ότι όσα έγιναν στη ρεβάνς με τη Γιουβέντους τους έχουν βάλει στο στόχαστρο όλων και επειδή φοβούνται ότι αυτό θα το πληρώσουν, προσπαθούν να εκφοβίσουν όσους τους... κράζουν και να περάσουν τη δική τους πραγματικότητα. Ξέρουν και οι ίδιοι την αλήθεια όμως.


1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια παραμένει η αλήθεια εστω και αν κανείς δεν την πιστεύει, το ψέμα παραμένει ένα ψέμα εστω και αν όλοι το πιστεύουν..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή