10 Απρ 2018

Μια μεγάλη παράδοση που είναι κόντρα στον Μοράτα

Θα γίνει ο Αλβαρο Μοράτα ο πρώτος που θα «πετύχει» το να επιστρέψει στη Γιουβέντους;

Οταν το καλοκαίρι του 2001 ο Λουτσιάνο Μότζι συμφωνούσε με τον Μαρτσέλο Λίπι για την επιστροφή του, ο Τζάνι Ανιέλι έκανε λόγο για «ξαναζεσταμένο φαγητό»... Στην πορεία, βέβαια, δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα αυτό αφού ήρθαν τα αποτελέσματα, αλλά ήταν μια ατάκα που έδειχνε και ένα από τα «πιστεύω» της Γιούβε.

Επέστρεψε ο Λίπι, είχε επιστρέψει παλαιότερα ο Τραπατόνι, ενδεχομένως στο μέλλον να επιστρέψει κάποια στιγμή ο Κόντε, κανείς δεν ξέρει... Σε ποδοσφαιριστές, όμως, είναι δύσκολο να βρούμε επιστροφή κάποιου. Ειδικά ονόματος, γιατί ο Μοράτα μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος φορ του πλανήτη αλλά ήταν και είναι καλό όνομα.


Οποιος φεύγει από τη Γιουβέντους, έχει δείξει η ιστορία, δεν έχει επιστρέψει. Είτε έφυγε μεγάλος, είτε έφυγε μικρός. Θα σπάσει αυτή την παράδοση ο Μοράτα; Για τον οποίο, πάντως, σήμερα Τρίτη για πρώτη φορά ασχολείται σοβαρό και αξιόπιστο Μέσο της Αγγλίας και συγκεκριμένα η Telegraph, όπου γράφουν ότι στο περιβάλλον του υπάρχει κινητικότητα, ότι δεν περνάει καλά στο Λονδίνο και ότι αν η Γιουβέντους κάνει επίσημη πρόταση θα είναι δύσκολο για την Τσέλσι να τον κρατήσει γιατί όλοι ξέρουν την επιθυμία του.


3 σχόλια:

  1. Επέστρεψε ο φαμπιο Καναβάρο στην Γιουβέντους την σεζόν 2009-2010 αλλά σας δικαιολογώ που σας διέφυγε μιας και ήταν κυριολεκτικά απών όπως και όλη η ομάδα τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολόσωστα αναφέρετε και οι δύο. Εχετε δίκιο παιδιά. Χαιρόμαστε να μας διορθώνουν οι αναγνώστες. Το επίπεδο των αναγνωστών στο σάτι και στη σελίδα μας στο facebook είναι πολύ υψηλό. Grazie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή