3 Απρ 2018

Νεότερο ρεπορτάζ για το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα ο προπονητής

Οπως αναμενόταν μάλλον, τα ρεπορτάζ για την 11άδα της Γιουβέντους απόψε αλλάζουν.

Νωρίτερα αναφέραμε για το 4-3-3 ή 4-3-2-1 με το οποίο έβλεπαν τους μπιανκονέρι οι Ιταλοί δημοσιογράφοι κόντρα στη Ρεάλ. Τώρα, λίγο πριν την έναρξη του ματς, τα νεότερα ρεπορτάζ από Τορίνο κάνουν λόγο για... 4-4-2.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση λοιπόν, στο τέρμα θα είναι ο Μπουφόν, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ντε Σίλιο, αριστερά ο Ασαμόα και στόπερ οι Μπαρτσάλι και Κιελίνι.


Από εκεί και πέρα, ο Ντάγκλας Κόστα θα είναι δεξί χαφ, ο Αλεξ Σάντρο αριστερό χαφ και στο κέντρο οι Κεντίρα και Μπετανκούρ, με τους Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Αυτό το σενάριο δεν είχε ακουστεί ως τώρα, για να δούμε αν όντως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέλεξε αυτή την τακτική προσέγγιση.


3 σχόλια:

  1. ειναι επισημο μαγκες..
    forza ragazzi! daje!
    #together

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιουβέντους κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών μας, Ρεαλ σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη ομάδα. Περπατώντας κυριολεκτικά μας πέταξε 3 τεμαχια. Η διαφορά στο σκορ ειναι η πραγματικότητα που φάνηκε στο χορταρι. Το μπαλάκι στην διοίκηση για στελέχωση κέντρου και άμυνας με πρωταθλητες για το κάτι παραπάνω.
    Πάμε στον Αλεγκρι που τόσες φορές αποθεωσαμε (δικαια),σήμερα έχασε το ματς και την πρόκριση γιατί είναι εγωιστής και πεθαινει με τις ιδέες του. Η δύναμη της Ρεάλ ειναι το κέντρο της και η δεινότητα στο σκοράρισμα που έχει ο Ροναλντο. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε και κατεβηκε με τεσσερις στην ευθεία στο κέντρο. Καλύτερα να επελεγε Ρουγκανι να μαρκάρει τον ανύπαρκτο Μπενζεμα. Τώρα όσον αφορά τον Κριστιάνο εντάξει ο άνθρωπος είναι φαινόμενο,εκεί λίγα μπορούσαν να γινουν.
    Χρεώνω την εμφάνιση,λόγω συστηματος,στο Αλεγκρι.
    Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα Γιουβέντους για να την διασύρει έτσι με τα κολληματα του στην "τακτικη".... Ο κύκλος του εληξε, πρωταθλήματα και νίκες με μισό μηδέν εναντίων πεθαμένων της Σέριε Α χορτασαμε. Όμορφη μπαλιτσα θέλουμε και πορεια με αξιώσεις στην Ευρώπη. Αυτά με Αλεγκρι δεν θα τα δουμε δυστυχώς. Για παραίτηση ούτε λογος και το 2020 είναι μακρια...
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα η Γιούβε δεν ήταν όπως έπρεπε. Η ευθύνη για τη σημερινή ήττα είναι του προπονητή. Η αμυντική λειτουργία δεν ήταν η καλύτερη και ταυτόχρονα υπήρχαν δυσκολίες στη μετάβαση από άμυνα σε επίθεσή. Δεν επιτρέπεται να λείπουν οι Κουαδράδο και Ματουιντί από την 11αδα. Όσο για Μπετανκούρ, προσωπικά θα προτιμούσα τον Μαρκίζιο εφόσον ήταν διαθέσιμος λόγω της τεχνικής και της εμπειρίας που κατέχει. Τα χαρακτηριστικά του πλησιάζουν περισσότερο τον Πιάνιτς σε σχέση με τον Μπετανκούρ ως μπακ απ στη συγκεκριμένη θέση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή