1 Απρ 2018

Λευκή πετσέτα πετάει ο Σάρι που δεν είναι σε θέση ούτε παιχνίδια τακτικής να κάνει

Η Νάπολι έπαιξε χθες, όπως ήθελε ο Μαουρίτσιο Σάρι, πριν τη Γιουβέντους. Και μάλλον έχασε τις ελπίδες της για πρωτάθλημα.

Μία μέρα μετά το πέρας της 30ης αγωνιστικής της Serie A και στον ιταλικό νότο επικρατεί ηρεμία. Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μας κάποια δυνατή δήλωση, κάποιο δημοσίευμα που να προκαλεί συζητήσεις, κάποιο παράπονο για τη Λέγκα ή τη διαιτησία. Ούτε καν για το πρόγραμμα των αγώνων.

Θυμόμαστε τον Σάρι πριν κάνα μήνα να χαλάει τον κόσμο επειδή για κάποιες εβδομάδες η ομάδα του θα έπαιζε μετά τη Γιούβε, θεωρώντας ότι αυτό θα έβαζε έξτρα πίεση στους παρτενοπέι. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα να παίζεις ξέροντας τι αποτέλεσμα έφερε ο αντίπαλος σου, αλλά εμείς δεν είμαστε και προπονητές, άρα ο Σάρι μπορεί να έχει δίκιο.


Στον πρώτο γύρο, βέβαια, όταν η ομάδα του έπαιζε σχεδόν πάντα πριν τη Γιουβέντους θεωρούσε ότι ευνοούνταν οι μπιανκονέρι επειδή ήξερα το αποτέλεσμα, αλλά τέλος πάντων...

Σημασία έχει ότι χθες η Νάπολι έπαιξε πριν τη Γιούβε, ακριβώς όπως ήθελε ο προπονητής της. Και μετά το τέλος του αγώνα, όπου η ομάδα του κόλλησε, ο προπονητής της δήλωσε ότι ο στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά οι 87 βαθμοί που θα συνιστούν ρεκόρ συγκομιδής για τους παρτενοπέι. Δυνατός...


1 σχόλιο: