25 Απρ 2018

Gazzetta dello Sport: Αυτό είναι το πρόβλημα του Ντιμπάλα και δεν κάνει τη διαφορά

Στον Πάουλο Ντιμπάλα εστιάζει ο ιταλικός Τύπος, περιμένοντας μια μεγάλη εμφάνιση και αναλύοντας την κατάσταση του.

Το γεγονός, φυσικά, είναι η ήττα της Γιουβέντους από τη Νάπολι και σε αυτό εστιάζουν όλοι. Στο τελικό αποτέλεσμα. Για να έρθει αυτό το 0-1, όμως, χρειάστηκε να κάνει μια κακή εμφάνιση συνολικά η Γιούβε, αφού ήταν κακοί οι περισσότεροι μπιανκονέρι.

Ανάμεσα τους, φυσικά, ξεχώρισε σαν... κακός ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Αλλαγή που επιβεβαιώνει, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αργεντίνου αυτή την στιγμή: Βαριά πόδια. Και ο λόγος για αυτό, είναι εκείνος ο τραυματισμός του στο πρώτο ματς του Ιανουαρίου.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα σε σχετικό κομμάτι της, όταν όλοι οι συμπαίκτες του δούλευαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης (όσο κι αν είναι κουρασμένοι στην παρούσα φάση, δούλεψαν περισσότερο), κάτι σαν μίνι-προετοιμασία που γίνεται κάθε χρόνο τον Ιανουάριο, ο ίδιος έμεινε εκτός δράσης για περισσότερο από ένα μήνα λόγω του τραυματισμού του.


Συνέπεια αυτού, σημειώνει η Gazzetta dello Sport, είναι το να μην έχει τις απαραίτητες δυνάμεις αυτή τη στιγμή ο Ντιμπάλα, άρα δυσκολεύεται να κάνει τη διαφορά. Οχι ότι μόνο αυτό το πρόβλημα βέβαια, αφού γενικά είναι ντεφορμέ, αλλά σε αυτό εστιάζουν σήμερα οι ιταλικές εφημερίδες, υπογραμμίζοντας ότι ο Πάουλο χρωστάει μια μεγάλη εμφάνιση.

Και δεν υπάρχει καταλληλότερο παιχνίδι από αυτό του Σαββάτου για να το κάνει...


4 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα του Ντιμπάλα είναι ψυχολογικό. Εκεί που στην Γιουβε του είπαν οτι είσαι ο νέος 10ρης και το καβάλησε, μας έρχεται ο αργεντίνος και τον πετάει από το Μουντιάλ λέγοντας του με λόγια κατάμουτρα ότι είσαι λίγος μικρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οί μεγαλοι ποδοσφαιριστές ανέκαθεν είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους (άλλωστε ποιος ο λόγος να θεωρούνται μεγάλοι)...ο ντιμπαλα δυστυχώς απογοητεύει αλλά όλα είναι στο χέρι του.. νομίζω πάντως ότι όλοι αυτοί η δημοσιότητα και η μεγαλομανία της εποχής μας μόνο βλαπτει τον ιδίον!Ειδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παίζει με ψυχή όπως και οι περισσότεροι τι κρίμα μας κάνουν να ντρεπομαστε να ξυπνήσουν γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ο ντιμπαλα μου θυμίζει τον Χούλιο Στην ταινία η Ρένα είναι οφσάιντ τι έφαγε τι έκανε αν ξύπνησε πως κοιμήθηκε κτλ.αυτος και ο προηγούμενος ντροπιάζουν το 10 της Γιουβέντους.ο ντιμπαλα δεν είναι και ούτε Πότε θα γίνει ηγέτης.ντελ πιερο ένας ήταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή