16 Μαΐ 2018

Σοκ για Σπινατσόλα, αλλαγή πλάνων για Γιούβε

Τα πράγματα τελικά είναι χειρότερα για τον Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση για μηνίσκο και χιαστό.

Χθες υπήρχε αισιοδοξία ότι το πρόβλημα αφορά μόνο το μηνίσκο και όχι τους χιαστούς αλλά τελικά τα χειρότερα δεν αποφεύχθηκαν... Οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο 25χρονος πλάγιος μπακ, ο οποίος επιστρέφει στη Γιουβέντους μετά τον διετή δανεισμό του στην Αταλάντα, έδειξαν ότι έχει υποστεί ζημιά και στους χιαστούς και αμέσως υποβλήθηκε σε επέμβαση.


Το γεγονός ότι αυτή δεν αφορούσε μόνο το μηνίσκο αλλά και τους χιαστούς, όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι ό,τι χειρότερο για τον Σπινατσόλα, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, δεν τον βλέπουμε και πολύ καλά ως μπιανκονέρο... Και φυσικά αλλάζουν και τα πλάνα της ομάδας για τη συγκεκριμένη θέση.


4 σχόλια:

  1. Τελείωσε από Γιουβέντους πριν έρθει καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος πριν καν ξεκινήσει. Δεν πιστεύω ότι θα αγωνιστεί με τη Γιουβέντους ούτε ένα λεπτό. Έτσι ή αλλιώς η ομάδα πρέπει να βρει αριστερό και δεξί μπακ της προκοπής. Σπινατσολα , Ντε Τσιλιο κτλ ούτε για ματς κυπέλλου δεν κάνουν.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική αλλά είναι δουλευταρας θεωρώ ότι θα τα καταφέρει αν του δωθει η ευκαιρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρατειστε Αλέξ Σαντρο,η χτυπειστε Φελίπε Λουίς!! δεν υπάρχει άλλη λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή