16 Μαΐ 2018

Η δήλωση της αδελφής του Μπουφόν που άναψε φωτιά έστω και για λίγο

Φωτιά στο σκηνικό πήγε να βάλει η αδελφή του Τζανλουίτζι Μπουφόν αλλά μάλλον περισσότερο επειδή η ίδια το θέλει και λιγότερο γιατί είναι έτσι τα πράγματα.

Σε λίγες ώρες, την Πέμπτη στις 12:30 ώρα Ελλάδας, ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει συνέντευξη Τύπου στο Allianz Stadium.

Εκεί όλοι περιμένουν πως θα ανακοινώσει το «αντίο» του. Σε αυτή τη λογική κινήθηκαν και οι δηλώσεις του μάνατζέρ του που μίλησε για μια ημέρα με δάκρυα. Και τώρα η αδελφή του Μπουφόν με τοποθέτησή της τα μπέρδεψε λίγο. Αλλά για… λίγο.

«Οσο περισσότερο τον βλέπω, τόσο λιγότερο μου δίνει την εντύπωση ενός αθλητή που είναι έτοιμος να περπατήσει στο ηλιοβασίλεμα... Είμαι η αδερφή του, τον αγαπώ πάρα πολύ και προφανώς δεν είμαι αντικειμενική, αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι είναι ώρα για αντίο. Τα μάτια του Τζίτζι δεν μου δίνουν την αίσθηση ότι θέλει να σταματήσει», είπε.


Για να προσθέσει: «Του το έχω πει τόσες πολλές φορές, αλλά ο Τζίτζι είναι καλό παιδί, απλά γελάει και σχεδόν πάντα μου δίνει την ίδια απάντηση: "Ισως είναι καλύτερα έτσι". Ως αδερφή του και πρώην αθλήτρια θέλω να τον ακούσω να λέει: "Σταματώ γιατί δεν το έχω άλλο". Δε νομίζω όμως ότι είναι έτσι».

Ουσιαστικά μας λέει ότι δε θέλει η ίδια να σταματήσει ο αδελφός της και ότι δεν είναι σίγουρη ότι είναι 100% πεπεισμένος ο Τζίτζι ότι θέλει να σταματήσει. Δε λέει πως δε θα σταματήσει. Τα λόγια της ήταν αρκετά για να πατήσουν κάποιοι και να πουν πως  Μπουφόν δε σταματάει. Επίσης γιατί το θέλουν οι ίδιοι και όχι γιατί το είπε η αδελφή του. Το σίγουρο είναι πως κανείς από την οικογένεια της Γιουβέντους δε θέλει να σταματήσει ο Μπουφόν. Ακόμη και αυτοί που πιστεύουν πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου