7 Μαΐ 2018

Στη φετινή φιέστα της Γιούβε θα γίνει κάτι πρωτόγνωρο για τον Αλέγκρι

Η Γιουβέντους αρχίζει τις ετοιμασίες για την φιέστα του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, όπου θα συμβεί και κάτι πρωτοφανές.

Πριν δύο εβδομάδες διαβάζαμε ότι στη Νάπολη είχαν αρχίσει οι ετοιμασίες της φιέστας για την κατάκτηση του τίτλου, με τον επικεφαλής της αστυνομίας, μάλιστα, να δηλώνει ότι θα γίνεται χαμός από κόσμο και ότι όλα θα πάνε καλά.

Αυτό το επιβεβαιώνουμε κι εμείς, γιατί μπορεί να μας άγχωσε λίγο η Γιούβε αλλά τελικά, όντως, όλα καλά θα πάνε. Το σκουντέτο θα παραμείνει στο Τορίνο και έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες για τους πανηγυρισμούς, οι οποίοι θα γίνουν στους δρόμους του Τορίνο, με την ομάδα να παρελαύνει με ανοιχτό πούλμαν.

Και εδώ πρέπει να αναφέρουμε κάτι που δεν το είχαμε σκεφτεί... Θα είναι η πρώτη φιέστα τέτοιας μορφής για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι! Ο προπονητής που έχει κάνει τρία νταμπλ και μπορεί να κάνει τέταρτο φέτος, δεν έχει πανηγυρίσει τίποτα από όλα αυτά στους δρόμους του Τορίνο μαζί με τον κόσμο!


Το 2015 δεν έγινε βόλτα με ανοιχτό πούλμαν γιατί η διοίκηση έκρινε ότι δεν έπρεπε να αποπροσανατολιστεί η ομάδα από τον τελικό του Champions League, το 2016 δεν έγινε επειδή ακολουθούσε ο τελικός του Coppa Italia, το 2017 δεν έγινε επειδή είχαμε πάλι τελικό Champions League μπροστά μας. Φέτος, όμως, θα γίνει.

Να είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος για το «αντίο» του Μαξ; Να είναι η τελευταία του ανάμνηση από τη Γιουβέντους η αποθέωση από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της πόλης; Αυτό αναρωτιούνται κάποιοι στην Ιταλία. Ας μείνουμε στη στιγμή και βλέπουμε το μέλλον, είναι το δικό μας σχόλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου