24 Μαΐ 2018

Οι Ιταλοί που θα μπορούσε να χτυπήσει η Γιουβέντους

Με αφορμή την πιθανή απόκτηση του Ματία Περίν, το forzajuve.gr βρήκε μια ιταλική 11άδα που θα μπορούσε να απασχολήσει τη Γιουβέντους.

Τα ρεπορτάζ λένε ότι ένας από τους στόχους της διοίκησης για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι και η ιταλική, πέρα από την αγωνιστική, ενίσχυση της ομάδας. Το να μπει, δηλαδή, νέο ιταλικό αίμα στη Γιούβε, πολύ απλά επειδή έτσι λειτουργούσε πάντα το κλαμπ. Ναι στους καλούς ξένους, αλλά οι Ιταλοί πάντα είχαν και θα έχουν προτεραιότητα ή τουλάχιστον θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μπιανκονέρι.

Αυτό είναι αρκετά πιθανό να αποδειχθεί ξανά και φέτος, αφού τα ρεπορτάζ θέλουν τη Γιούβε να είναι κοντά στην απόκτηση του Ματία Περίν. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα μιλάμε για τον 3ο Ιταλό που θα μπει στο ρόστερ της Κυρίας φέτος, αφού υπάρχουν ήδη οι Ματία Καλντάρα και Λεονάρντο Σπινατσόλα. Κι αφού υπάρχουν αυτοί οι τρεις, αν και του Περίν δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ψάξαμε και βρήκαμε άλλους οκτώ Ιταλούς που απασχολούν ή θα μπορούσαν να απασχολήσουν τη Γιουβέντους.

Ξεκινώντας από την άμυνα, για παράδειγμα, υπάρχει ο Ματέο Νταρμιάν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον δεξί μπακ να έχει ήδη παρουσιαστεί σαν υποψήφιος στόχος. Για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά παράλληλα και για το χώρο του κέντρου, υπάρχει και ο Αλεσάντρο Φλορέντσι της Ρόμα, ο οποίος επίσης έχει γραφτεί, αφού δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει του χρόνου.


Από εκεί και πέρα, για τη μεσαία γραμμή πάντα, παίζει κάθε χρόνο το όνομα του Μάρκο Βεράτι, ο οποίος έχει υπάρξει στόχος στο παρελθόν, ενώ τη φετινή σεζόν ξεχώρισαν και δύο Ιταλοί χαφ που παίζουν στη Serie A: Ο Μπρίαν Κριστάντε της Αταλάντα και ο Νίκολο Μπαρέλα της Κάλιαρι. Τα ονόματα τους έχουν γραφτεί για τη Γιούβε, αν και δε δείχνει ιδιαίτερα ζεστή πλέον, όπως έχει γραφτεί και αυτό του Λορέντσο Πελεγκρίνι, στο συμβόλαιο του οποίου με τη Ρόμα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης (άλλοι λένε 25, άλλοι 30 εκατ. ευρώ).

Και σε όλους αυτούς, σαν... κερασάκι στην τούρτα, προστίθεται και το όνομα του Φεντερίκο Κιέζα της Φιορεντίνα. Δύσκολη περίπτωση, αρκετά δύσκολη, αλλά και πάρα πολύ καλή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου