26 Μαΐ 2018

Η Γιούβε πληρώνει στη Ρόμα τη ρήτρα των 31 εκατ. ευρώ και τον φέρνει στο Τορίνο

Στην pole position για την απόκτηση ενός παίκτη της Ρόμα είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με την La Stampa.

Η μεταγραφική περίοδος έχει αρχίσει κανονικά και με το νόμο πλέον, αφού τα σενάρια είναι καθημερινά και όλο και αυξάνονται. Κι από τη στιγμή που οι μπιανκονέρι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσουν σε αλλαγές, όλοι προσπαθούν να βρουν ποιες θα είναι αυτές.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της La Stampa λοιπόν, η οποία 9 φορές στις 10 είναι αξιόπιστη σε θέματα Γιούβε (την μία που δεν είναι, συνήθως είναι για λόγους τακτικής) αφού ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι, η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Λορέντσο Πελεγκρίνι.


Στο συμβόλαιο του διεθνή Ιταλού χαφ με τη Ρόμα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία από 25 εκατ. ευρώ ανέβηκε στα 31, βάσει της συμφωνίας που υπήρχε ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη, επειδή αγωνίστηκε σε 27 ματς με τουλάχιστον 45 λεπτά παρουσίας στον πάγκο.

Για τον Πελεγκρίνι ενδιαφέρονται και οι Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα αλλά η Γιουβέντους φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή και ουσιαστικά αυτή θα αποφασίσει αν θα τον κάνει ή όχι δικό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου