24 Μαΐ 2018

Για 9 περιπτώσεις-υποθέσεις της Γιουβέντους μίλησε ο Μαρότα

Εμρέ Τσαν, Περίν, Νταρμιάν, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μοράτα, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν, Αλεξ Σάντρο... Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για όλους αυτούς.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους ήταν καλεσμένος στην παρουσίαση του βιβλίου ενός Ιταλού δημοσιογράφου και δεν αρνήθηκε να μιλήσει για ό,τι του ζητήθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα.

Για το αν οι Περίν, Εμρέ Τσαν και Νταρμιάν είναι στο δρόμο για το Τορίνο: «Οπως πάντα, κάθε μέρα συνδέονται ονόματα με τη Γιουβέντους. Να προσθέσω και αυτό του Μοράτα, ο οποίος είναι θέμα συζήτησης σήμερα. Το γεγονός είναι ότι σε αυτή την εποχή του Αντρέα Ανιέλι οι πιο σημαντικοί ποδοσφαιριστές που έφυγαν έχουν άπαντες μια σπουδαία ανάμνηση από τη Γιουβέντους και σχεδόν όλοι εκφράζουν και την επιθυμία να ξαναζήσουν αυτό το γιουβεντίνικο κλίμα. Παρ' όλα αυτά, είναι μόνο φήμες, θέλω να το διαψεύσω, δε θέλω να πω ψέματα σε κανέναν γιατί, εκτός των άλλων, έχουμε και μια επιθετική γραμμή σπουδαίας ποιότητας, επομένως δε χρειαζόμαστε τίποτα στην επίθεση. Οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται σχετικά είναι ουτοπία».

Για το αν θα παραμείνει ο Μάντζουκιτς: «Ισχύει η αρχή που έχουμε πάντα. Αν ένας ποδοσφαιριστής έρθει και μας πει ότι θέλει να φύγει, κοιτάμε πάντα να κάνουμε πράξη την επιθυμία του. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα τέτοιο θέμα, για αυτό πρέπει να πω ότι ο Μάριο Μάντζουκιτς θα είναι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν».

Για το αν ισχύει και για τον Αλεξ Σάντρο ό,τι και για τον Μάντζουκιτς: «Ας πούμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια διαδικασία συζητήσεων με όλους τους ποδοσφαιριστές για να δούμε το θέμα των συμβολαίων, οπότε με τους εκπροσώπους του Αλεξ Σάντρο θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα και νομίζω πως είναι πιθανή μια ανανέωση του συμβολαίου».

Για το αν έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση με τον Ντιμπάλα: «Η θέση του Ντιμπάλα είναι αρκετά ξεκάθαρη, είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο πιστέψαμε και πιστεύουμε πολύ, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που κάνει. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο, νομίζω πως αυτό το θέμα, τόσο στη διάρκεια όσο και στο οικονομικό, έγινε ξεκάθαρο πέρυσι με την ανανέωση».


Για το αν ο Ιγκουαΐν είναι προς πώληση αν έρθει μεγάλη πρόταση: «Οχι, κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση, εκτός κι αν το ζητήσει κάποιος. Ο Ιγκουαΐν είναι στη δεύτερη του χρονιά μαζί μας, τα πήγε πολύ καλά, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένας συναγερμός τέτοιου είδους γύρω από τον Γκονσάλο. Ακόμη κι αν έρθουν προτάσεις αυτή τη στιγμή δεν θα τις σκεφτούμε καν».

Για το αν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι ένα όνειρο: «Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω, υπολογίζοντας και τις τιμές της αγοράς, ότι εμείς δεν είμαστε σε αυτή την υπόθεση».

Για το τι ισχύει τελικά για τους Εμρέ Τσαν, Νταρμιάν και Περίν: «Για τον Εμρέ Τσαν δεν το έχω κρύψει ότι ενδιαφερόμαστε και ότι είμαι αισιόδοξος, γιατί η Γιουβέντους είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και ο Τσαν ένας σπουδαίος παίκτης. Εχει συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου με τη Λίβερπουλ, αν αποφασίσει να την αφήσει, ας πούμε ότι έχουμε σπουδαίες πιθανότητες. Νομίζω πως σε δέκα μέρες αυτό το θέμα θα κλείσει θετικά ή αρνητικά, εγώ είμαι αισιόδοξος. Σε ό,τι αφορά τους Περίν και Νταρμιάν... Ο διάδοχος του Μπουφόν είναι ο Σέζνι, αλλά όπως έχω κι άλλη φορά, μια ομάδα όπως η Γιουβέντους πρέπει να έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες, οπότε δεν κρύβουμε ότι ψάχνουμε για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και ο Περίν ανταποκρίνεται σε αυτό. Από εδώ, όμως, μέχρι να πούμε ότι είμαστε σε διαπραγματεύσεις, υπάρχει απόσταση. Οσο για τον Νταρμιάν, είναι ένας διεθνής Ιταλός, η Γιουβέντους πάντα θέλει να έχει έναν πυρήνα Ιταλών παικτών και δεν κρύβω ότι ο Νταρμιάν είναι ένα προφίλ που μας ενδιαφέρει».


1 σχόλιο:

  1. Ο Μιλίνκοβιτς είναι όνειρο (πρέπει να σπρώξεις χρήμα). Ο Νταρμιαν ο αμπαλος είναι προφίλ που μας ταιριάζει. Μαλιστα, μπράβο Μαροτα... Όσο θα έχουμε προπονητή χωρίς "θελω" στον παγκο, θα κινούμαστε για μετριότητες σε κάθε μεταγραφική περίοδο!
    Μακάρι να διαψευσθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή