25 Μαΐ 2018

Οι Ιταλοί δεν πιστεύουν τον Μαρότα και θεωρούν πως δουλεύονται δύο συγκεκριμένες μεταγραφές

Οι δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα για ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπενθύμισαν στους Ιταλούς το καλοκαίρι του 2016.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους δέχθηκε να μιλήσει για όλα τα μεταγραφικά θέματα, επιχειρώντας να βάλει τέλος στις συζητήσεις για συγκεκριμένα ονόματα. Με προσεκτική διατύπωση όμως... Για παράδειγμα, ο Μαρότα απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλβαρο Μοράτα, αλλά ταυτόχρονα είπε ότι όλοι οι σημαντικοί παίκτες που έφυγαν από τη Γιούβε τα τελευταία χρόνια θέλουν να επιστρέψουν.

Γενικά, κάνοντας μια βόλτα στις ιταλικές ιστοσελίδες, είτε διαβάζοντας τα σχετικά άρθρα είτε σχόλια των δημοσιογράφων, βλέπουμε ότι ο Μπέπε μάλλον δεν ήταν πειστικός, αφού όλοι θεωρούν δεδομένο όχι μόνο ότι θέλει να επιστρέψει ο Μοράτα αλλά και ότι οι μπιανκονέρι έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύουν για αυτό.

Εκεί που κανείς δεν πιστεύει τον Μαρότα όμως, είναι στο θέμα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Εκεί όπου ο γενικός διευθυντής της Γιούβε είπε ότι με δεδομένες τις τιμές της αγοράς δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.


Η συγκεκριμένη δήλωση του Μπέπε, υπενθύμισε στους Ιταλούς δημοσιογράφους το καλοκαίρι του 2016, όταν... σχεδόν ορκιζόταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση οι μπιανκονέρι να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Γενικά, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Γιουβέντους, το κλίμα που υπάρχει στον ιταλικό Τύπο είναι ότι... δεν τον πιστεύουν. Και επιμένουν να επικαλούνται τις πληροφορίες τους, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν ήδη συζητήσεις για κάτι πολύ καλό. Αυτό, άλλωστε, δεν το διέψευσε ούτε ο ίδιος ο Μαρότα, ο οποίος μέσα σε όσα έλεγε για Μοράτα και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, πέταξε κάποια στιγμή και το «δουλεύουμε ήδη για σημαντικές υποθέσεις».


3 σχόλια:

  1. Ποιος ο λόγος να δώσεις 100+ εκατομμύρια για ένα παίκτη όταν μπορείς να πάρεις 2 παίκτες με αυτό το συγκεκριμένο ποσό κάνοντας το κέντρο σου υπερπλήρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα άμα πάρει πογκμπα βινταλ(που θέλει να επιστρέψει) μορατα και ένα δεξί η αριστερό μπακ Φελίπε Λουίς χτυπάει τσλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλός ο Σάβιτς.Θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.Πάντως αν ισχύουν τα σημερινά δημοσιεύματα είναι προτιμότερο να πάρει Χιμένεθ και Κόβασιτς με το ίδιο ποσό,εφόσον φυσικά το επιθυμούν και οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή