6 Μαΐ 2018

Υπάρχουν αυτοί που διαβάζουν την ιστορία και υπάρχουν και αυτοί που γράφουν την ιστορία

Ολη η σεζόν πλέον για τη Γιουβέντους είναι ένα ματς, για να κλείσει ιδανικά μια υπέροχη επταετία.

«Εχουμε 91 βαθμούς και δεν έχουμε πάρει ακόμη το πρωτάθλημα επειδή η Νάπολι κάνει εκπληκτική πορεία», είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά τη νίκη επί της Μπολόνια. Η Γιούβε ούτε σήμερα έχει πάρει ακόμη το πρωτάθλημα, μαθηματικά, αλλά βασικά… το έχει πάρει. Μετά το 2-2 της Νάπολι με την Τορίνο, ο μόνος τρόπος να χαθεί είναι να μην εμφανιστούν στο γήπεδο οι μπιανκονέρι.

Ενα πρωτάθλημα δύσκολο, κουραστικό, ένα σκουντέτο που για πρώτη φορά αυτά τα χρόνια υπήρξαν στιγμές που έμοιαζε πιθανό να χαθεί, θα παραμείνει στο Τορίνο. Για 7η συνεχόμενη χρονιά.


Υπάρχουν αυτοί που διαβάζουν την ιστορία και υπάρχουν και αυτοί που γράφουν την ιστορία, έλεγε το μήνυμα της Γιουβέντους στα φανελάκια για το 3ο από αυτά τα σερί πρωταθλήματα.

Οι μπιανκονέρι αυτό κάνουν και φέτος. Γράφουν την ιστορία. Και έχοντας σίγουρο και το φετινό σκουντέτο, τους έχουν απομείνει πλέον 90 λεπτά σε αυτή τη σεζόν. Το βράδυ της Τετάρτης, στη Ρώμη, κόντρα στη Μίλαν, για το 4ο συνεχόμενο νταμπλ! Forza Juve!


5 σχόλια:

  1. Μπείτε να κραξετε στο γκαζζεταα της ρουφιανιας στην Ελλάδα. Απορω ο Παλατζας πως επιτρέπει να περνάνε σχόλια ψευτων και γκεμοελισκων και όχι Γιουβεντινικα προς απάντηση τους στα ψέμα τα τους. Γραψτε κάτι παιδιά γιατί αυτά που διαβάζω απο δυο τρεις ψεύτες εκεί μέσα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Και τώρα με απέκλεισαν κι όλας γιατί τους πειράζει η αλήθεια. Ξευτιλοσαιτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξ, ψυχραιμία. Ο καθένας χαρακτηρίζεται από τα γραπτά του και κανείς δεν έχει αναλάβει το ρόλο να απαντάει σε όλους. Μην ξεχνάς, υπάρχουν και τα τρολ. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Αδελφε εχει χρονια που με εχουν αποκλεισει απο το βρωμοσαιτ αυτο αλλιως θα τους τα εχωνα κ εγω.
    αλλα συνηθως εκει σχολιαζουν απο αυγουστο μεχρι δεκεμβριο και μετα δια μαγειας βαζουν μια ταπα στο στομα και μια καπου αλλου..

    FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν "μηδένα προ του τέλους μακάριζε", στις ΗΠΑ είθισται να λένε για τη χοντρή κυρία, στη Juve το λέμε Fino alla Fine... Οι ναπολιτανοι έμειναν στη νίκη τους στο Τορίνο και τα 2 μπαλάκια της Ιντερ. Κι όλα αυτά πριν βγει να τραγουδησει η... εύσωμη κυρία. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με όλους τους άλλους... Forza Juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Άλεξ μόνο χαρά και γέλιο προκαλεί η κλαψα των οπαδών της Ρούλας. Έχοντας το δεύτερο ακριβότερο ρόστερ στην Ιταλία επέστρεψαν στα γνωστά τους στάνταρ, δηλαδή ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
    Έχει μοιράσει πολύ σφαλιάρα η Γιουβέντους 7 χρόνια τωρα και έχει προκαλέσει εγκεφαλικά....
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή