23 Μαΐ 2018

Αλλάζει τους όρους παραμονής ο Μαρκίζιο

Για το δίλημμα του Κλαούντιο Μαρκίζιο, το «πράσινο φως» από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το ραντεβού που θα γίνει με τον Μπέπε Μαρότα, γράφει η Gazzetta dello Sport.

Πριν κάποιες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει -και το είχαμε καταγράψει- ότι ο Principino θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους (με την οποία έχει συμβόλαιο) και ότι αυτό θα το πει και στον Μπέπε Μαρότα, στο ραντεβού που θα γινόταν στο τέλος της σεζόν.

Τώρα λοιπόν που η σεζόν έχει τελειώσει, οι δύο πλευρές μπορούν να τα πουν και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport αυτό θα γίνει τις προσεχείς ημέρες. Τι θα συζητηθεί εκεί; Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Μαρκίζιο έχει μεγάλο δίλημμα αυτή τη στιγμή για το τι κάνει, αφού από τη μία θέλει να μείνει και να παλέψει για να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, από την άλλη όμως φοβάται μη γίνει στο τέλος βάρος για την ομάδα και αυτό δεν το θέλει.


Ετσι, λέει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, θα περιμένει να δει τι θα του πει ο Μαρότα για το πώς βλέπει η Γιουβέντους το θέμα. Κατά κάποιον τρόπο, δηλαδή, μπορούμε να πούμε πως αλλάζουν οι όροι στην παραμονή του παίκτη. Και τους αλλάζει ο Μαρκίζιο, δείχνοντας τις προθέσεις ρου. Αν θέλει η ομάδα, ο ποδοσφαιριστής δε θα έχει πρόβλημα να αποδεχτεί την -αγωνιστική- πρόταση που θα του κάνουν.

Οσο για τον Αλέγκρι, καταλήγει η Gazzetta dello Sport, δεν έχει πρόβλημα με την παραμονή του Κλαούντιο, αρκεί αυτός να έχει αποδεχθεί ότι θα είναι δεύτερη επιλογή, αν όχι τρίτη, ενώ δεν πρόκειται να πει «όχι» αν ο ίδιος ο παίκτης ζητήσει να φύγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου