23 Μαΐ 2018

Η φωτογραφία του Μοράτα που άναψε φωτιές για την επιστροφή του στη Γιούβε

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους Αλβαρο Μοράτα και Φάμπιο Παράτιτσι στο Μιλάνο, με τα σενάρια να παίρνουν φωτιά.

Ο Ισπανός φορ έχει επανέλθει στην επικαιρότητα της Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα και μένει να φανεί αν θα επανέλθει και... κανονικά, αφού είναι συνεχή τα ρεπορτάζ για το αμοιβαίο ενδιαφέρον για νέα συνεργασία.

Ρεπορτάζ που θα ενταθούν από εδώ και πέρα, αφού ο Μοράτα είναι στην Ιταλία και ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε το μεσημέρι της Τετάρτης (σήμερα, 23/5) στη Via Monte Napoleone του Μιλάνο μαζί με τον Φάμπιο Παράτιτσι.


Αυτό που διαρρέει αυτή τη στιγμή από το Τορίνο είναι ότι ο αθλητικός διευθυντής της Γιούβε διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μοράτα όπως και όλοι οι διοικούντες, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι πρώην συμπαίκτες του, ενώ ο Αλβαρο ταξιδεύει συχνά στην Ιταλία λόγω της συζύγου του.



Οταν, όμως, σε βγάζουν φωτογραφία με τον μεταγραφικό «εγκέφαλο» της ομάδας που φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για σένα, άντε να σε πιστέψουν ότι κατά την παραμονή σου στη χώρα (γιατί στη φωτογραφία φαίνεται ότι κρατάει τα ψώνια που έχει κάνει) δεν θα υπάρξει και συνάντηση μεταγραφικού χαρακτήρα. Ειδικά όταν τα ρεπορτάζ λένε ότι βρίσκεται στην Ιταλία και ο μάνατζερ του Μοράτα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου