19 Μαΐ 2018

Σπουδαία λόγια από τον Ντελ Πιέρο για τον Μπουφόν

Λίγα λεπτά μετά το «αντίο» του Τζίτζι Μπουφόν στη Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έστειλε το μήνυμα του.

Η μέρα έμοιαζε πολύ με αυτή της 13ης Μαΐου 2012. Τότε ήταν η απονομή του πρωταθλήματος, ήταν το «αντίο» του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και ήταν μια μουντή μέρα, με βροχή. Οπως ήταν και σήμερα, πιο δυνατή η βροχή, αλλά ίδια όλα τα άλλα. Το πρωτάθλημα, το «αντίο» του αρχηγού, το συναίσθημα όλων.

Αυτό που έζησε σήμερα ο Μπουφόν, ο Αλεξ το είχε ζήσει πριν έξι χρόνια και θέλησε να στείλει το μήνυμα του στον Τζίτζι, λίγα λεπτά μετά την απονομή του scudetto.

«Σήμερα είναι η στιγμή σου Τζίτζι. Είναι η μέρα στην οποία κοίταξες τους πάντες στα μάτια στο Stadium, σκουπίζοντας τα δάκρυα σου καθώς χαιρετούσες τους οπαδούς σου για τελευταία φορά. Σήκωσες ακόμη ένα τρόπαιο μιας θρυλικής και ατελείωτης καριέρας και ήμουν αρκετά προνομιούχος ώστε να τη ζήσω μαζί σου για το μισό της ζωής μου.


Ησουν, όλοι ήσασταν, υπέροχοι. Ενας τέτοιος αποχαιρετισμός είναι το καλύτερο του καλύτερου. Σε άφησα με το πρώτο scudetto, σήμερα είπες εσύ "αντίο" κρατώντας το έβδομο. Επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα: Τρελό!

Θα πρέπει να ξέρεις καλά, όμως, ότι αυτή η ιστορία που "τελειώνει" σήμερα, στην πραγματικότητα δε θα τελειώσει ποτέ. Είναι μια ιστορία που σε σφυρηλάτησε και θα σε οδηγήσει σε ένα μέλλον που θα είναι γεμάτο συναίσθημα, επιτυχία και μια... θάλασσα πραγμάτων για να κάνεις. Είναι μια ιστορία που δε θα σβήσει ποτέ.

Καλή τύχη για το μέλλον, Τζίτζι. Το αξίζεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου