31 Μαΐ 2018

«Φωτιά» στην υπόθεση Ικάρντι βάζει ο Μάσιμο Μοράτι: Η Γιουβέντους τα έχει υπολογίσει όλα στην πρόταση που έχει κάνει

Ο Μάσιμο Μοράτι θεωρεί δεδομένη την πρόταση της Γιουβέντους για τον Μάουρο Ικάρντι και μάλλον συμβουλεύει την Ιντερ να την αποδεχθεί.

Το σενάριο της ανταλλαγής των δύο Αργεντίνων φορ, με τους μπιανκονέρι να δίνουν και ένα ποσό της τάξης των 50-60 εκατ. ευρώ στους νερατζούρι, παίζει τις τελευταίες μέρες στα ιταλικά ΜΜΕ.

Μπορεί να παίζει και στην πραγματικότητα όμως, να έχει ήδη γίνει μια τέτοια πρόταση δηλαδή, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Μοράτι.

«Νομίζω πως ακόμη δεν έχουμε δει τον καλύτερο εαυτό του Ικάρντι, υπό την έννοια πως είναι νέος και βελτιώνεται συνεχώς. Θα ήταν κρίμα να τον χάσουμε αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει ο Ιγκουαΐν, ο οποίος σίγουρα έχει πολλή εμπειρία και αποδείχθηκε καθοριστικός για τη Νάπολι πρώτα και τη Γιούβε τώρα, άρα μπορεί να είναι καθοριστικός για όλους. Υπάρχει μια διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους δύο την οποία πρέπει να υπολογίσουμε, αλλά φαίνεται ότι στην πρόταση που έχει κάνει η Γιουβέντους τα έχει υπολογίσει όλα», είπε το πρώην αφεντικό της Ιντερ και στη συνέχεια έδωσε τη «συμβουλή» του...


«Δεν είναι μια πρόταση που πρέπει να την απορρίψεις αμέσως, αλλά πρέπει να σκεφτείς πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι για εμάς ο Ικάρντι μοιάζει αναντικατάστατος. Από το να φύγει όμως, η ανταλλαγή με τον Ιγκουαΐν μπορεί να είναι μια ιδέα. Είναι ξεκάθαρο ότι μπροστά στο φόβο ή στη σιγουριά ότι θα μας τον πάρει κάποιος πληρώνοντας τη ρήτρα (110 εκατ. ευρώ και ισχύει μόνο για ομάδες εκτός Ιταλίας), η ανταλλαγή με τον Ιγκουαΐν μπορεί να είναι ένα deal που θα πρέπει αναμφίβολα να σκεφτούμε. Μακάρι, πάντως, να τον κρατήσουμε με ανανέωση του συμβολαίου».


3 σχόλια:

  1. Δηλαδή αυτό που λέει είναι ότι αν δεν ανανεώσει ο παίκτης,ώστε να αλλάξει η ρήτρα,τότε η πρόταση της Γιουβέντους τους συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ντιλ μάλλον είναι πιο κοντά απο οτι φανταζόμαστε και για αυτό βγήκε να καλύψει τον κινέζο ο πουθενάς Μοράτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα γιοβεντακια μου αρχιζω να το πιστευω κ εγω αφου εκανε και αυτες τις δηλωσεις το σκιαχτρο...
    Μονο Juve ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή